YlinKos

Bellapuoti

Tyrnivoide SPF-20

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/102_3.jpg
    Tyrnivoide SPF-20

Normaali hinta: 29,90 €

Erikoishinta: 19,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Täyteläinen kosteuttava päivävoide perustana on käytetty tyrniöljyä (Obliphicha). Tyrniöljy on tunnetusti yksi tehokkaimmista vanhenemista hidastavista luonnollisista öljyistä. Sisältää myös runsaasti beetakaroteenia ja antioksidantti vitamiineja C, E, voide auttaa ihon jalleenrakentamisessa, on tehokas kosteuttaja ja sitä suositellaan kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: YlinKos

Yksityiskohdat

Täyteläinen kosteuttava päivävoide perustana on käytetty tyrniöljyä (Obliphicha). Tyrniöljy on tunnetusti yksi tehokkaimmista vanhenemista hidastavista luonnollisista öljyistä. Sisältää myös runsaasti beetakaroteenia ja antioksidantti vitamiineja C, E, voide auttaa ihon jalleenrakentamisessa, on tehokas kosteuttaja ja sitä suositellaan kasvojen puhdistuksen jälkeen. Sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, omega 3 ja 6, karitevoita, vihreä tee -uutetta, kehäkukkaöljyä ja aktiivisa Kuolleenmeren mineraaleja. Päivittäinen käyttö antaa suojaa, notkistaa ja kostuttaa ihoa, lopputuloksena terve ja säteilevä iho. Voide sisältää myös SPF-20 (auringonsuojakerroin), suojaa UVA- ja UVB -säteilyltä.

Levitä puhtaille kasvoille ja kaulan alueelle, mielellään seerumin jälkeen. Hiero pyörivin liikkein kunnes voide on täysin imeytynyt. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.

ihotuotteet, ihonhoitotuotteet, kasvojenhoitotuotteet muut kuin kasvonaamiot.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Tyrnivoide SPF-20

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio