YlinKos

Bellapuoti

Selluliitin vastainen Saippua

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/2/226.jpg
    Selluliitin vastainen Saippua

Normaali hinta: 13,90 €

Erikoishinta: 7,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Selluliitti on tila jossa rasvasoluja kertyy ihon alle ja muodostaa kuoppia, yleensä pakaroiden ja reisien alueella. Tämä innovatiivinen ja ammattimainen hoitosaippua on kehitetty erityisesti ihon tarpeisiin laihdutuksen aikana ja selluliittin hoidon aikana.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: YlinKos

Yksityiskohdat

Selluliitti on tila jossa rasvasoluja kertyy ihon alle ja muodostaa kuoppia, yleensä pakaroiden ja reisien alueella. Tämä innovatiivinen ja ammattimainen hoitosaippua on kehitetty erityisesti ihon tarpeisiin laihdutuksen aikana ja selluliittin hoidon aikana. Saippua sisältää sekoituksen aromaattisia öljyjä, kuten
patsuliöljyä, kanelia, porkkanasiemenöljyä ja sitruunaa kuivaamaan ja eliminoimaan rasvakudokset. Saippuan hierominen vapauttaa yhdistelmän öljyjä ja Kuolleenmeren mineraaleja, lisää verenkiertoa ja parantaa ihon ulkonäköä.

Levitä koko keholle, erityisesti alueille joissa on runsaasti selluliittia; lonkat, pakarat ja vatsa. On suositeltavaa käytää H & B'n selluliitin vastaista rasvaa täydentämään selluliitin vastaista hoitoa.

ihonhoitotuotteet, saippua

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Selluliitin vastainen Saippua

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio