YlinKos

Bellapuoti

Kollegaani kasvonaamio

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/1/117_1.jpg
    Kollegaani kasvonaamio

Normaali hinta: 34,90 €

Erikoishinta: 19,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Muutokset ihokerrosten elastisissa kuiduissa ovat seurausta kollegaanin ja elastiinin puutteesta, jotka ovat vastuussa ihan joustavuudesta ja vahvuudesta. Kasvolihasten heikkenimen, hornonaaliset muutokset, altistuminen auringolle ja ikääntyminen aiheuttavat ihon löystymistä ja ryppyjä. Innovatiivinen kasvonaamio on kehitetty, jotta voidaan torjua näitä vaikutuksia ja antaa välitöntä parannusta löysää nahkaa vastaan.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: YlinKos

Yksityiskohdat

Muutokset ihokerrosten elastisissa kuiduissa ovat seurausta kollegaanin ja elastiinin puutteesta, jotka ovat vastuussa ihan joustavuudesta ja vahvuudesta. Kasvolihasten heikkenimen, hornonaaliset muutokset, altistuminen auringolle ja ikääntyminen aiheuttavat ihon löystymistä ja ryppyjä. Innovatiivinen kasvonaamio on kehitetty, jotta voidaan torjua näitä vaikutuksia ja antaa välitöntä parannusta löysää nahkaa vastaan. Kollegaani kasvonaamio sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka tehokkaasti kiinteyttävät ihoa, jättäen sen pehmeäksi, notkeaksi ja samettiseksi. Rikastettu antioksidanttivitamiineilla B5, C ja E, kollegaanilla, aromaattisilla öljyillä, kamomillan uutteella, papaijauutteella, viinirypäleen siemenöljyllä, jojobaöljyllä, oliiviöljyllä, manteliöljyllä, Aloe Veralla ja Kuolleenmeren mineraaleilla.

Levitä ohut kerros puhtaalle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle (vältä silmiin joutumista) ja odota 10 minuuttia ennen kuin irrotat naamion kasvoveden avulla tai lämpimällä vedellä. Hoidon loppuun saattamiseksi suosittelemme kollegaanivoiteen (H&B -sarjalta) käyttämistä kasvojen kosteuttajana. Sopii kaikille ihotyypeille.

ihotuotteet, ihonhoitotuotteet, kasvonaamiot.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Kollegaani kasvonaamio

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio