YlinKos

Bellapuoti

Hilsehoitoshampoo - Rosmariini & Nokkonen

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/2/326.jpg
    Hilsehoitoshampoo - Rosmariini & Nokkonen
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/2/326-2.jpg
    Hilsehoitoshampoo - Rosmariini & Nokkonen

Normaali hinta: 19,90 €

Erikoishinta: 14,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Hiukset ovat yksi näkyvimmistä alueista ulkonäössä ja vaativat jatkuvaa hoitoa. Koska ilmasto-olosuhteet, hormonaaliset muutokset, stressi ja liiallinen kemikaalien käyttö hiusten muotoilutuotteissa ja altistuminen suolaiselle ja kovalle vedelle ohentaa hiuksia, kuivaa päänahkaa. Hilseshampoo on kehitetty hoitamaan ja torjumaan näitä haitallisia vaikutuksia vastaan. Shampoo sisältää korkeita pitoisuuksia rosmariinia & nokkosuutetta, Aloe Veraa rauhoittamaan päänahkaa ja helpottamaan kutinaa.

400ml

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: YlinKos

Yksityiskohdat

400ml

Hiukset ovat yksi näkyvimmistä alueista ulkonäössä ja vaativat jatkuvaa hoitoa. Koska ilmasto-olosuhteet, hormonaaliset muutokset, stressi ja liiallinen kemikaalien käyttö hiusten muotoilutuotteissa ja altistuminen suolaiselle ja kovalle vedelle ohentaa hiuksia, kuivaa päänahkaa. Hilseshampoo on kehitetty hoitamaan ja torjumaan näitä haitallisia vaikutuksia vastaan. Shampoo sisältää korkeita pitoisuuksia rosmariinia & nokkosuutetta, Aloe Veraa rauhoittamaan päänahkaa ja helpottamaan kutinaa. Rikastukseen on myös käytetty pro-vitamiinilla B5 ehkäisemään haaroittuvia latvoja ja staattista sähköä, vitamiinilla E, oliiviöljyllä, porkkanaöljyllä ja Kuolleenmeren mineraaleilla korjaamaan vahingoittuneita hiuksia ja vahvistamaan hiuskuitua. Ainutlaatuinen koostumus ravitsee päänahkaa ja hiuksia, lopputuloksena terveet ja hilsettömät hiukset.

Annostele shampoota ja hiero päänahkaan, huuhtele ja toista. Jätä 2 minuutiksi, huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saat, kun käytät H&B'n hiusnaamiota ja hiuksiin jätettävää kosteuttavaa voidetta.

hiustuotteet, shampoot

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Hilsehoitoshampoo - Rosmariini & Nokkonen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio