YlinKos

Bellapuoti

Anti-Aging Tyrnivoide

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/1/219_1.jpg
    Anti-Aging Tyrnivoide

Normaali hinta: 19,90 €

Erikoishinta: 13,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Anti-Aging Obliphica -voide on uniikki ja vallankumouksellinen tuote, joka tunnetaan sen voimakkaasta vaikutuksesta ihoon. Voide on rikastettu E-vitamiinilla, laventelilla, Aloe Vera – uutteella ja aktiivisilla Kuolleenmeren mineraaleilla. Ainutlaatuinen ja rikas yhdistelmä antaa iholle kosteutta ja kimmoisuutta.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: YlinKos

Yksityiskohdat

Anti-Aging Obliphica -voide on uniikki ja vallankumouksellinen tuote, joka tunnetaan sen voimakkaasta vaikutuksesta ihoon. Voide on rikastettu E-vitamiinilla, laventelilla, Aloe Vera – uutteella ja aktiivisilla Kuolleenmeren mineraaleilla. Ainutlaatuinen ja rikas yhdistelmä antaa iholle kosteutta ja kimmoisuutta. Obliphica voide on täydellinen hoitotuote auringon auheuttamiin vahinkoihin, täpliin ja kuivaan ihon. Auttaa ehkäisemään raskausarpia dietin tai raskauden aikana. Jatkuva käyttö takaa sileän ja pehmeän ihon joka tuntuu uudelleensyntyneeltä ja tuoksuu hyvältä.

Levitä päivittäin puhtaalle iholle ja hiero kunnes voide on täysin imeytynyt. Suositellaan käytettäväksi kuivissa olosuhteissa.

ihotuotteet, vartalonhoitotuotteet, vartalovoiteet

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Anti-Aging Tyrnivoide

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio