Teippitarha

Bellapuoti

Liitutaulutarra 2m + Chalk Ink liitutussi

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/i/Liitutaulutarra_45x200cm_Chalk_Ink.jpg
    Liitutaulutarra ja liitutussi

Normaali hinta: 16,00 €

Erikoishinta: 14,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Musta liitutaulutarra on helppo tapa saada liitutaulu seinään tai vaikka jääkaapin oveen. Rullan leveys 45cm ja pituus noin 2 metriä. Mukana laadukas valkoinen Chalk Ink -liitutaulutussi.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Teippitarha

Yksityiskohdat

Teippaa itsellesi liitutaulu!
Liitutaulutarra on mattamustaa ja mukavan ohutta joten voit teipata sillä hyvin niin tasaisia pintoja kuin myös purkkeja! Liitutaulutarra lähtee myös halutessa mukavasti irti sileiltä pinnoilta.Voit leikata liitutaulutarrasta haluamiasi kuvioita - vain mielikuvitus on rajana!
(Mallikuvassa liitutaulutarrasta on leikattu pöllö)
Liitutaulutarran leveys on 45 cm ja sitä myydään tässä 2 metrin palana. Pakkaus sisältää 5 liitua.

Chalk Ink liitutussi valkoisena (White) 6 mm tekstauspäällä.

Mikä liitutussi?

Chalk Ink liitutussi on korkealaatuinen liitu tussin muodossa! Nimensä mukaisesti se tarttuu todella hyvin liitutaululle, mutta hakkaa käytettävyydessään tavallisen liidun mennen tullen. Chalk Ink liitutussi ei murusta, eikä tahraa (kun tussin jälki on kuivunut). Liitutussin jäljen saa kuitenkin helposti pois ihan vesipesulla (tarvittaessa apuna voi käyttää emäksistä tai ammoniakkipohjaista pesuainetta). Tussia tulee testata käyttöalueelle ennen varsinaista tussaamista, sillä kovin huokoisilta / karheilta pinnoilta tussin irroitus voi olla hankalampaa. Chalk Ink liitutussi on myrkytön.

Chalk Ink liitutussi tarttuu myös lasiin, metalliin, peiliin ja muoviin! Laadusta kertoo sekin, että Starbucks käyttää näitä liitutusseja kahviloissaan ympäri USA:ta.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Liitutaulutarra 2m + Chalk Ink liitutussi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio