Bellapuoti

CHOICE Finland

CHOICE Finland - Puhdas, suomalainen, FI-Natura sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja

Puhdas, suomalainen, FI-Natura sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja
CHOICE Finlandin tuotteet ovat rakkaudella kehitettyjä ja luonnonmukaisia. Hellästi ja tehokkaasti ne hoitavat ihoa ilman turhia kemikaaleja. CHOICE Finland ammentaa voimansa lähituotannosta, Suomen metsistä ja puhtaista vesistä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Pakkausmateriaalit ovat huolellisesti suunniteltuja ja ne ovat täysin kierrätettäviä.

 

Viisi syytä valita CHOICE Finland:

 • FI-Natura sertifioitu ihonhoitosarja
 • Avainlippu - suomalaisesta kehitystyöstä ja valmistuksesta
 • ei keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita
 • ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia
 • kehitetty allergikoille ja tuoksuherkille
 •  

  Tuotteilla ILMAINEN vaihto / palautusoikeus (Huom! Koskee käyttämätöntä, myyntikelpoista tuotetta). Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat: kaikki verkkopankit ja luottokortit (Visa, Mastercard ja Visa Electron) sekä lasku / osamaksu (Jousto).

  CHOICE Finland

  12 tuote(tta)

  Taulukko  Lista 

  Laskeva
  • Setti: Exclusive CHOICE

   Setti: Exclusive CHOICE

   Kauppias: Efin Online 11

   CHOICE Finland Exclusive-setti on täydellinen ihonhoitopaketti! Setti sisältää seuraavat tuotteet: 24h Kasvovoide 50 ml (38€) Upea vedetön ja suojaava kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja keramidit ovat parasta kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. CHOICE Finland hittituote! Seerumi 30 ml (52€) Suojaava, kosteuttava ja ihoa vahvistava hoitoseerumi. Paras ihon kirkastaja ikinä! Sensitive silmänympärysvoide 15 ml (28€) Hoitava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lupiiniproteiini aktivoi kollageenituotantoa. Puhdistusgeeli 100 ml (18€) Puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti ilman saippuaa tai sulfaatteja. Poistaa myös meikin. Tuoksuton. Päivitä ihonhoitotuotteesi kerralla kuntoon ja säästä 47 €
   Hinta: 89,00 € / kpl
  • Setti: CHOICE JustGo!

   Setti: CHOICE JustGo!

   Kauppias: Efin Online 11

   CHOICE JustGo! -setti sisältää seuraavat tuotteet: 24h Kasvovoide 50 ml (38€) Upea vedetön ja suojaava kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja keramidit ovat parasta kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. CHOICE Finland hittituote! Paras ihon kirkastaja ikinä! Puhdistusgeeli 100 ml (18€) Puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti ilman saippuaa tai sulfaatteja. Poistaa myös meikin. Tuoksuton. Ostamalla JustGo! -setin säästät 14 €
   Hinta: 42,00 € / kpl
  • Setti: Basic CHOICE

   Setti: Basic CHOICE

   Kauppias: Efin Online 11

   Basic CHOICE -setti sisältää seuraavat tuotteet: 24h Kasvovoide 50 ml (38€) Upea vedetön ja suojaava kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja keramidit ovat parasta kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. CHOICE Finland hittituote! Paras ihon kirkastaja ikinä! Sensitive silmänympärysvoide 15 ml (28€) Hoitava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lupiiniproteiini aktivoi kollageenituotantoa. Puhdistusgeeli 100 ml (18€) Puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti ilman saippuaa tai sulfaatteja. Poistaa myös meikin. Tuoksuton. Päivitä ihonhoitotuotteesi kerralla kuntoon ja säästä 15 €
   Hinta: 69,00 € / kpl
  • CHOICE TEHOVOIDE JUONTEILLE 15 ML

   CHOICE TEHOVOIDE JUONTEILLE 15 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Upea erikoisvoide kasvojen ilmelihaksille sekä juonteille. Voiteen elvyttävät ja boostavat ainesosat hoitavat sekä virkistävät silmänympärysihoa ja juonteita. Luonnon peptidit kiinteyttävät ja silottavat ihoa. Lupiiniproteiini aktivoi kollageenituotantoa. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja täyteläistää juonteita. Mahtava tehovoide haastaville ihoalueille! Tehovoide rentouttaa kasvojen ilmelihaksia. Hoitaa luonnollisella tavalla kasvojen juonteita. Käyttö: Taputtele hellästi kasvojen juonteille sekä huulille.
   Hinta: 38,00 € / kpl
  • CHOICE 24H KASVOVOIDE 50 ML

   CHOICE 24H KASVOVOIDE 50 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Vedetön ja suojaava kasvovoide jokapäiväiseen ihonhoitoon. Tutustu koko CHOICE Finland -tuoteryhmään >>
   Hinta: 38,00 € / kpl
  • CHOICE 24H SENSITIVE KASVOVOIDE 50 ML

   CHOICE 24H SENSITIVE KASVOVOIDE 50 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Kosteuttaa ja hoitaa kosteusköyhää ihoa. Kehitetty erityisesti atooppiselle ja herkälle iholle sekä tuoksu allergikoille. Käyttö: Levitetään aamuin illoin kasvoille ja kaulalle seerumin käytön jälkeen.
   Hinta: 42,00 € / kpl
  • CHOICE PUHDISTUSGEELI 100 ML

   CHOICE PUHDISTUSGEELI 100 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti ilman saippuaa tai sulfaatteja. Poistaa myös meikin. Tuoksuton. Käyttö: Hiero kostein käsin kasvoille ja kaulalle, huuhtele vedellä ja kuivaa.
   Hinta: 18,00 € / kpl
  • CHOICE SENSITIVE SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 15 ML

   CHOICE SENSITIVE SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 15 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Hoitava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide herkille silmille ja herkälle silmänympärysiholle. Erinomainen tuote tummalle ja turvonneelle silmänympärysiholle. Käyttö: Levitä pieni pisara aamuin illoin silmänympärysiholle.
   Hinta: 28,00 € / kpl
  • CHOICE SEERUMI 30 ML

   CHOICE SEERUMI 30 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Suojaava, kosteuttava ja ihoa vahvistava hoitoseerumi. Tuoksuton. Käyttö: Aamuin, illoin levitetään pieni pisara kasvoille, huulille, silmänympärysiholle ja kaulalle. Herkälle iholle.
   Hinta: 52,00 € / kpl
  • CHOICE DUO KUORIVA NAAMIO 100 ML

   CHOICE DUO KUORIVA NAAMIO 100 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Ihoa lempeästi kosteuttava naamio ja hellävarainen entsymaattinen kuorinta samassa. Käyttö: Hiero kasvoille ja kaulalle pieni pisara kerran viikossa. Vaikutusaika 20 min yhdessä hiljaisen mielen kanssa. Kosteuttaa, heleyttää ja poistaa kuolleen ihosolukon.
   Hinta: 28,00 € / kpl
  • CHOICE RUUSUKASVOVESI 100 ML

   CHOICE RUUSUKASVOVESI 100 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Ihohuokosia supistava, ihoa tasapainottava ja kosteuttava kasvovesi. Viimeistelee kasvojen puhdistuksen, virkistää ja raikastaa. Käyttö: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, pyyhi kasvot pumpulilla.
   Hinta: 26,00 € / kpl
  • CHOICE VARTALOVOIDE 150 ML

   CHOICE VARTALOVOIDE 150 ML

   Kauppias: Efin Online 11

   Ravitsee kuivaa ja herkkää vartalon ihoa. Hyvin ravittu iho voi hyvin ja sen kauneutta suojaavat antioksidantit. Käyttö: Levitä puhtaalle vartalon iholle. Imeytyy hyvin.
   Hinta: 26,00 € / kpl

  12 tuote(tta)

  Taulukko  Lista 

  Laskeva