Green Bouquet Oy

Bellapuoti

Psorasol ihonhoitoöljy psoriasikseen 50 ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/s/Psorasol_psoriasis_psori_ihon_hoito_www.saunalahja.fi.jpg
    Psorasol 50 ml ihonhoitoöljy psoriasis kuiva iho
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/s/Psorasol_psorioil_psori_www.saunalahja.fi.jpg
    Psorasol 50 ml ihonhoitoöljy psoriasis kuiva iho
Hinta: 13,50 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Psorasol- ihonhoitoöljy psoriasiksen hoitoon, kuivalle ja hilseilevälle iholle. Katso lehtiartikkeli https://kauppasuomi.fi/artikkelit/1821/suomalaisten-puiden-rasvahapot-paransivat-psoriasiksen/

Kauppias: Green Bouquet Oy

Yksityiskohdat

Psorasol- ihonhoitoöljy kuivalle ja hilseilevälle iholle 50 ml.
Valmistettu Omega-3 ja Omega-6 rasvahapoista, jotka ovat välttämättömiä ihosi hyvinvoinnille.

Psorasolin tehokkuus perustuu pitkälle jalostettujen essentiaalisten tyydyttämättömien sekä monityydyttämättömien rasvahappojen ainutlaatuiseen sekoitukseen. Sisältää runsaasti linoli- sekä linoleeni happoja ja E-vitamiinia.

Tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Sopii koko kehon hoitoon kaikille ihotyypeille. Imeytyy hyvin, ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Jos epäilet herkkyyttä hartsille, kokeile ensin pienelle ihoalueelle.

Hiero ohut kerros ihoosi kaksi kertaa päivässä.
Ravista ennen käyttöä. Valmistettu Suomessa.
Arvio
Minulla on ollut psori kahdessa sormessa jo usean vuoden ajan. Kaikki mahdolliset lääkkeet kokeiltu. ei ole auttanut. Psorisol on auttanut toisen pullon jalkeen , oireet lähes hävinneet. Suosittelen. (Lähettänyt Onnellinen 15. joulukuuta 2018)
Arvio
Olen käyttänyt Psorasol tuotetta psoriaksen hoitoon. Vajaan pullon käytön jälkeen olen huomannut selvää edistystä ihossani ja voinut vähentää kortisoonin käyttöä. (Lähettänyt Jussi 27. lokakuuta 2018)
Arvio
olen vuosikymmeniä kärsynyt psoriaksesta käsissä ja kantapäissä. Näin artikkelin öljystä ja päätin kokeilla,muutamassa viikossa käsistä katosi kovettumat ja kantapäiden halkeilu on selvästi vähentynyt. (Lähettänyt Esa 12. syyskuuta 2018)
Arvio
2 pulloa käyttäneenä olen ollut tyytyväinen. Psorialue lakkasi paksuuntumasta ja alkoi pienenemään, eikä kutise. Hyvä tuoksu ja ei jätä ihoa öljyiseksi. Toimii kaikenlaisiin hyönteisten pistoihin ja puremiin. (Lähettänyt Miika 23. elokuuta 2018)
Arvio
Tuntuu hyvältä, ei mitään ratkaisevaa muutosta, olen muutaman pullon käyttänyt, aion vielä yrittää kuitenkin jonkin aikaa. (Lähettänyt ahven 13. elokuuta 2018)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Psorasol ihonhoitoöljy psoriasikseen 50 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio