Runotalo Oy

Bellapuoti

Aarrekarttakurssi - Unelmani todeksi nyt

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/a/Aarrekarttakurssi_-_Unelmani_todeksi_nyt.jpg
    Aarrekarttakurssi - Unelmani todeksi nyt

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 49,00 €

Erikoishinta: 39,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 38kpl

Toimitustapa: Muu toimitustapa, 0,00 €

Kuvaus

4 viikon kurssi sähköpostitse

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Runotalo Oy

Yksityiskohdat

Runotalon Aarrekarttakurssilla kuljet 4 viikon ajan ihanien ihmeiden polkua joka tuo elämääsi uutta selkeyttä ja antaa unelmiesi tulla todeksi nykyhetkeesi.

Runotalossa alkaa Aarrekarttakurssi joka maanantai-ilta, joten katso kalenteristasi seuraava maanantai ja silloin kurssisi alkaa. Jos tilauspäiväsi on maanantai, ehdit mukaan tilaamalla klo 18 mennessä.

Kurssin tilattuasi saat maanantai-iltana ensimmäisen viikon tehtävät sähköpostiisi. Jatkossa saat vielä 3 uutta kurssiosiota viikon välein. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä kurssimateriaalit säilyvät sähköpostissasi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tunnistamaan ja toteuttamaan unelmiasi ♥

Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi ja halutessasi tehdä tehtävät uudelleen, sillä ohjeet säilyvät sähköpostissasi. Jokaisessa kurssin osiossa on mukana linkki, josta voit halutessasi tulostaa viikon ohjeet paperille.

Aarrekarttakurssista sanottua:

Lämmin kiitos aarrekarttakurssista! Se herätti paljon kauniita toiveita ja unelmia, joita en ollut uskaltanut toivoa vuosiin, ja kaikkia en ollut edes kunnolla tiedostanut. Huomasin, että on vaikeaa uskaltaa toivoa itselleen kaikkein parasta.

Vielä aarrekartan valmistumisen ja kaikkien tehtävien jälkeen tajusin jättäneeni pois jotain oleellista. En ehkä ollut ollut riittävän rohkea toivomaan, että tämäkin hyvä asia voisi kuulua minulle. Kun sitten lisäsin senkin aarrekarttaan, siitä tuli entistä ihanampi.

Nyt aarrekartta on vihdoin valmis ja kokonainen. Lisäksi se on kovin kaunis ja mukava katsella.

Kaisa

Toivon, että innostut lähtemään mukaan, oletpa sitten tekemässä ensimmäistä aarrekarttaasi tai jo useita aarrekarttoja tehnyt – uskon, että saat tästä kurssista uusia inspiroivia ajatuksia.

Terveisin Runotalon Sari, aarrekarttaohjaajasi

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Aarrekarttakurssi - Unelmani todeksi nyt

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio