Pionijoki

Bellapuoti

Sinivalkoinen ruusukimppu

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/i/sinivalkoinen_kimppu_1.JPG

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 6,95 €

Erikoishinta: 5,20 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 3kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Kimppu on noin 28 cm korkea. Siinä on yhteensä 15 sinistä ja valkoista ruusunkukkaa, joiden halkaisija on noin 4 cm. Kukat ovat raakasilkkiä.

LÄHES KAIKKI SILKKIKUKAT NOIN 25%:N ALENNUKSELLA!

Kauppias: Pionijoki

Yksityiskohdat

Kimppu on noin 28 cm korkea. Siinä on yhteensä 15 sinistä ja valkoista ruusunkukkaa, joiden halkaisija on noin 4 cm. Kukat ovat raakasilkkiä.

Aidonnäköiset silkkikukat sopivat allergikoille ja paikkoihin, joihin ei saa tarpeeksi luonnonvaloa. Kukkia kannattaa tuulettaa aika ajoin. Kukin kukka tarkistetaan ennen lähetystä, mutta sitä ei pöyhitä täyteen mittaansa. Kukka muotoutuu kauniiksi oman käsittelyn jälkeen. Terälehtiä ja lehtiä voi muotoilla aika kovillakin otteilla. Mikäli kuitenkin jokin lehti irtoaa, sen voi helposti liimata paikoilleen.

Mikäli haluat hakea tuotteet Oulun keskustasta, sinun ei tarvitse maksaa postikuluja. Tee tilaus sähköpostitse osoitteessa pionijoki@gmail.com. Voit maksaa ostokset käteisellä noudon yhteydessä. Tuotteiden hinnat ovat samat, kuin Bellapuodin kautta tilattujen tuotteiden.
Arvio
Erinomainen lahja ystävälle (Lähettänyt Mariana 11. kesäkuuta 2018)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Sinivalkoinen ruusukimppu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio