Bellapuoti

Palautus

Tilausnumero

  • #

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi ja tilinumerosi takaisinmaksua varten.

Tuotteet

Merkitse valintaruutu palautettavien tuotteiden kohdalle ja valitse palautettava lukumäärä

Palautuksen syy

Kirjoita tuotepalautuksen syy ja kerro, haluatko mieluummin kauppiaalta korvaavan tuotteen vai maksun palautuksen tilillesi.

* Vaaditut tiedot

Kun olet täyttänyt lomakkeen tiedot, lähetä palautus tuotteen toimittaneelle kauppiaalle. Voit lähettää palautettavan tuotteen alkuperäisessä paketissa käyttämällä mukana tullutta osoitekorttia.

Kirjetoimituksen palautusohje: Kirjetoimitusta ei voi saada seurattavaksi. Jotta mahdollinen palautuksesi tässä tapauksessa saadaan seurattavaksi, pakkaa (laita myös lähetyslista palautuspakettiin mukaan) ja lähetä se postipakettina seuraavaan osoitteeseen:

  • Hämeen Sanomat Oy
  • Verkkokauppa
  • Vanajantie 7
  • 13111  Hämeenlinna

Ilmoita myös selvästi sopimustunnus Hämeen Sanomat Oy 634595.

Muu toimitustapa

Jos kauppias on lähettänyt tuotteen Muu toimitustapaa käyttäen niin ota suoraan tuotteen lähettäneeseen kauppiaaseen yhteyttä ja sovi kauppiaan kanssa palautuksista. Mikäli kauppiaalla ei ole sopimusta kuljetusyhtiön kanssa, on asiakkaan maksettava ensin palautus itse. Vastaanotettuaan palautetun tuotteen kauppias maksaa palautuskulun takaisin asiakkaalle tilisiirtona.

Palauttaminen on sinulle maksutonta, mutta postista noutamatta jättäminen ei ole palautus ja noutamatta jättämistä tilauksista perimme asiakkaalta palautuskulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Muista pyytää postista kuitti asiakaspalautuksista.

Bellapuoti palauttaa rahat ensitilassa tai viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa tavaran saapuessa takaisin Bellapuodin kauppiaalle ja Bellapuodin saadessa sähköisen ilmoituksen palautuksesta kauppiaalta.

Mikäli olet ostanut yhdeltä kauppiaalta useamman tuotteen, jotka on toimitettu yhtenä pakettina, ja palautat lähetyksestä vain osan takaisin, emme voi hyvittää Sinulle maksamaasi toimitusmaksua. Yhdessä toimituksessa toimituskulua ei voi jakaa tuotteittain.

Palautusohjeet löytyvät myös Palautukset ja vaihdot sivulta.