Bellapuoti

Palautukset ja vaihdot

Bellapuodin verkkokaupan palautukset ja vaihdot

ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO!
14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli jostain syystä haluat palauttaa jonkin saamistasi tuotteista, toimi näin:

Kun kauppias on lähettänyt tilauksesi, saat sähköpostiin ilmoituksen toimituksesta (toimitusvahvistus), jossa on linkki palautuslomakkeeseen. Linkki palautuslomakkeeseen löytyy myös omista tiedoista, jos olit tilauksen yhteydessä kirjautunut Bellapuotiin. Täytä siihen yhteystietosi ja tilinnumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Kirjoita myös tuotepalautuksen syy ja kerro, haluatko mieluummin kauppiaalta korvaavan tuotteen vai maksun palautuksen tilillesi. Huom! Jos valitsit maksutavaksi Joustolaskun, kirjoitathan palautuslomakkeeseen tilinumeron sijasta "Lasku". Näin osaamme hyvittää palautettujen tuotteiden hinnan laskulle.

Palautuslomakkeen lähetyksen jälkeen voit lähettää tuotteen sen alkuperäisesti toimittaneelle kauppiaalle. Palautustapa riippuu siitä, onko tuote toimitettu Sinulle pakettina (Itella Economy tai Itella Express Flex) vai kirjelähetyksenä.

Pakettitoimitus

Voit lähettää palautettavan tuotteen alkuperäisessä paketissa käyttämällä sen mukana tullutta osoitekorttia.

Kirjetoimitus

Kirjetoimitusta ei voi saada seurattavaksi. Jotta mahdollinen palautuksesi tässä tapauksessa saadaan seurattavaksi, pakkaa (laita myös lähetyslista palautuspakettiin mukaan) ja lähetä se postipakettina seuraavaan osoitteeseen:

Hämeen Sanomat Oy
Verkkokauppa
Vanajantie 7
13111 Hämeenlinna
Ilmoita myös selvästi sopimustunnus Hämeen Sanomat Oy 634595

Muu toimitustapa

Jos kauppias on lähettänyt tuotteen Muu toimitustapaa käyttäen niin ota suoraan tuotteen lähettäneeseen kauppiaaseen yhteyttä ja sovi kauppiaan kanssa palautuksista. Mikäli kauppiaalla ei ole sopimusta kuljetusyhtiön kanssa, on asiakkaan maksettava ensin palautus itse. Vastaanotettuaan palautetun tuotteen kauppias maksaa palautuskulun takaisin asiakkaalle tilisiirtona. 

Info

Palauttaminen on sinulle maksutonta, mutta postista noutamatta jättäminen ei ole palautus ja noutamatta jättämistä tilauksista perimme asiakkaalta palautuskulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä mahdolliset tuotelaput kiinni. Voit siis kumminkin kokeilla / tutustua tuotteeseen kuten normaalissa kaupassa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Jos tuote ei ole käyttämätön, alkuperäisestä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen, asiakkaalta peritään tuotteen täysi hinta sekä toimituskulut. Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Muista pyytää postista kuitti asiakaspalautuksista.

Bellapuoti palauttaa rahat ensitilassa tai viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa tavaran saapuessa takaisin Bellapuodin auppiaalle ja Bellapuodin saadessa sähköisen ilmoituksen palautuksesta kauppiaalta.

Mikäli olet ostanut yhdeltä kauppiaalta useamman tuotteen, jotka on toimitettu yhtenä pakettina, ja palautat lähetyksestä vain osan takaisin, emme voi hyvittää Sinulle maksamaasi toimitusmaksua. Yhdessä toimituksessa toimituskulua ei voi jakaa tuotteittain.