Bellapuoti

Palautukset ja vaihdot

Bellapuodin verkkokaupan palautukset ja vaihdot

ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO!
14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli jostain syystä haluat palauttaa jonkin saamistasi tuotteista, toimi näin:

Kun kauppias on lähettänyt tilauksesi, saat sähköpostiin ilmoituksen toimituksesta (toimitusvahvistus), jossa on linkki palautuslomakkeeseen. Linkki palautuslomakkeeseen löytyy myös omista tiedoista, jos olit tilausta tehdessä kirjautunut Bellapuotiin. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja tilinnumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Kirjoita myös tuotepalautuksen syy ja kerro haluatko mieluummin kauppiaalta korvaavan tuotteen vai maksun palautuksen tilillesi. Huom! Jos valitsit maksutavaksi Joustolaskun, kirjoitathan palautuslomakkeeseen tilinumeron sijasta "Lasku". Näin osaamme hyvittää palautettujen tuotteiden hinnan laskulle.

Palautuslomakkeen lähetyksen jälkeen voit lähettää tuotteen sen alkuperäisesti toimittaneelle kauppiaalle. Palautustapa riippuu siitä, onko tuote toimitettu Sinulle pakettina (Posti tai DB Schenker) vai Muu toimitustapana.

Pakettitoimitus

Voit lähettää palautettavan tuotteen alkuperäisessä paketissa käyttämällä sen mukana tullutta osoitekorttia.

Muu toimitustapa

Jos kauppias on lähettänyt tuotteen "Muu toimitustapaa" käyttäen, ota suoraan tuotteen lähettäneeseen kauppiaaseen yhteyttä ja sovi kauppiaan kanssa palautuksesta. Mikäli kauppiaalla ei ole sopimusta kuljetusyhtiön kanssa, on asiakkaan maksettava ensin palautus itse. Vastaanotettuaan palautetun tuotteen kauppias maksaa palautuskulun takaisin asiakkaalle tilisiirtona. 

Info

Palauttaminen on maksutonta, mutta postista noutamatta jättäminen ei ole palautus ja noutamatta jätetyistä tilauksista perimme asiakkaalta palautuskulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä mahdolliset tuotelaput kiinni. Voit siis kokeilla / tutustua tuotteeseen kuten normaalissa kaupassa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Jos tuote ei ole käyttämätön, alkuperäisestä vastaavassa kunnossa tai jälleenmyyntikelpoinen, asiakkaalta peritään tuotteen täysi hinta sekä toimituskulut. Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Muista pyytää postista kuitti asiakaspalautuksista.

Bellapuoti palauttaa rahat mahdollisimman pian ja viimeistään kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on palautettu Bellapuodin kauppiaalle ja Bellapuoti on vastaanottanut sähköisen ilmoituksen palautuksesta kauppiaalta.

Mikäli olet ostanut monta tuotetta yhdeltä kauppiaalta ja ne on toimittu yhtenä pakettina, palauttaessasi osan tuotteista toimitusmaksua ei hyvitetä. Yhdessä toimituksessa toimituskulua ei voi jakaa tuotteittain.