Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Vintage käsilaukut, Laukkumuodin vuosikymmenet

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/i/vintagekasilaukut.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 20,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Loisteliaasti kuvitettu Vintage käsilaukut esittelee sata vuotta muodin historiaa 1900-luvun alusta nykypäivään: vanhoista helmikirjailluista pussukoista, 1950-luvulla suosioon nousseesta Hermesin Kelly-laukusta aina tämän päivän Pradoihin ja Vuittoneihin.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789511242178
Kirjoittaja/toimittaja: Fogg Marnie
Julkaisuvuosi: 2010
Painos: 1
Sivumäärä: 223
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Otava

Loisteliaasti kuvitettu Vintage käsilaukut esittelee sata vuotta muodin historiaa 1900-luvun alusta nykypäivään: vanhoista helmikirjailluista pussukoista, 1950-luvulla suosioon nousseesta Hermesin Kelly-laukusta aina tämän päivän Pradoihin ja Vuittoneihin. Käsilaukut esitellään arkiston aartein ja muotikuvin vuosikymmen kerrallaan. Valokeilassa on kunkin aikakauden halutuimmat ja kauneimmat laukut koristeellisine yksityiskohtineen ja valmistusmateriaaleineen. Kirja on arvokas lähdeteos ja kuvallisesti ihastuttava matka menneisiin aikoihin, ja siinä esitellään eri aikakausien keskeisiä suunnittelijoita, teknistä kehitystä ja kulttuurin virtauksia. Teos tutustuttaa lukijat suurten muotitalojen, kuten Chanel, Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci ja Fendi, uraauurtaviin luomuksiin sekä yksittäisten suunnittelijoiden töihin.

Vintage käsilaukut auttaa keräilijöitä ja menneistä ajoista innostusta ammentavia kehittämään omaa muotitajuaan. Runsas kuvitus osoittaa, millaisiin muotoihin ja laatuun laukkuja etsivän kannattaa kiinnittää huomiota. Ostajan ja keräilijän opas antaa ohjeita hankintaan ja huoltamiseen. Teoksen hienostunut kauneus ja suurten mestareiden suunnittelemien käsilaukkujen eleganssi yksinkertaisesti sykähdyttävät.

Koko: 29cm korkea x 22,5cm leveä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Vintage käsilaukut, Laukkumuodin vuosikymmenet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio