Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Uusi puutarha - ajan ja paikan hengessä

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kansi_uusipuutarhaajanjapaikan.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 18,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Uusi puutarha on ainutlaatuinen käsikirja kaikille puutarhansa suunnittelusta ja sisustamisesta kiinnostuneille sekä jokaiselle uutta puutarhaa perustavalle.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789512356119
Kirjoittaja/toimittaja: Nieminen Tanja
Julkaisuvuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 207
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Karisto

Uutta näkemystä puutarhan suunnitteluun ammattilaisen opastuksella

Uusi puutarha on ainutlaatuinen käsikirja kaikille puutarhansa suunnittelusta ja sisustamisesta kiinnostuneille sekä jokaiselle uutta puutarhaa perustavalle. Kirja auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan helppohoitoisen, väri ja kasvivalinnoiltaan tasapainoisen puutarhan, joka täydentää piha-alueen ja kodin toimivaksi kokonaisuudeksi. Teos toimii myös oppikirjana pihasuunnittelun opiskelijoille, sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille. Näyttävästi kuvitettu teos opastaa värien käyttöön puutarhassa havainnollisten väripalettien avulla. Kirja tarjoaa hyödyllisiä neuvoja myös vanhaa puutarhaansa uudistaville sekä kiinnostavan katsauksen suomalaisen puutarhan vaiheisiin.

Uusi puutarha esittelee lisäksi kolme erityylistä teemapuutarhaa, joiden suunnittelun vaiheita seurataan tyylin ja värimaailman määrittämisestä sekä kasvivalinnoista aina valmiiseen puutarhaan asti. Kokeneemmalle puutarhurille on esimerkkisuunnitelma koko kesän kukkivasta perennapenkistä, jonka kukintaa seurataan keväästä syksyyn.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Uusi puutarha - ajan ja paikan hengessä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio