Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Pihan ja puutarhan pikkujättiläinen

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kansi_pihanjapuutarhanpikkujattilainen.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 30,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 4kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Pihan ja puutarhan pikkujättiläinen opastaa uuteen suomalaiseen puutarhakulttuuriin. Tavallisten kasvien lisäksi kirjassa suositaan ilmastoomme hyvin sopeutuneita perinnekasveja ja koristekasveiksi sopivia luonnonkasveja.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789510276044
Kirjoittaja/toimittaja: Riikonen Antti, Tolvanen Mattias
Julkaisuvuosi: 2003
Painos: 1
Sivumäärä: 631
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Wsoy

Pihan ja puutarhan pikkujättiläinen opastaa uuteen suomalaiseen puutarhakulttuuriin. Tavallisten kasvien lisäksi kirjassa suositaan ilmastoomme hyvin sopeutuneita perinnekasveja ja koristekasveiksi sopivia luonnonkasveja. Mukana on yllättäviäkin vaihtoehtoja. Puutarhan rakentamisessa on käytetty aitoja materiaaleja ja hoitamisessa ekologisesti kestäviä periaatteita, esim. biologista torjuntaa ja ravinteiden kierrätystä kompostoimalla. Teoksen avulla voit suunnitella, rakentaa ja kasvattaa runsaskasvustoisen ja kauniisti kukkivan puutarhan, joka menestyy ilman jatkuvaa huolehtimista, sillä pitäähän puutarhanhoidon olla myös rentouttavaa! Puutarhassa paitsi viihdytään, levätään ja mietiskellään myös seurataan ja ihaillaan kasvien elämää, kukintaa ja kauniita yksityiskohtia.

Mäntyharjulainen suunniteluhortonomi Antti Riikonen on perennojen luomoviljelijä, joka on puutarhojen lisäksi suunnitellut paljon erilaisia rakenteita. Hän on aiemmin julkaissut erittäin suositut teokset Suomalainen puutarhakäsikirja (Seppo Asikaisen kanssa, WSOY 1996) ja Suomalainen perennakäsikirja (WSOY 2001)

Helsinkiläinen biologi Mattias Tolvanen on tietokirjailija, toimittaja ja valokuvaaja, jonka aiheita ovat mm. puutarha ja luonto. Häneltä on aiemmn julkaistu WSOY:n Lähde luontoon -sarjassa ilmestynyt Kaupunkiluonto (2002).

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Pihan ja puutarhan pikkujättiläinen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio