Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Kotipihan autokatokset

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/o/kotipihanautokatokset.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 10,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 4kpl

Toimitustapa: Kirje, 2,50 €

Kuvaus

Kirjan neuvojen ja vinkkien avulla voi pystyttää erilaisia autokatoksia: seinän vierustalla olevia, varastollisia, kahdelle autolle tarkoitettuja ja valmiina ostettuja. Kirjan kuvitus osoittaa, että katoksen sijainti on tärkeä ja ulkonäön tulee sulautua päärakennukseen. Katoksen ja talon pitäisi muodostaa ehjä kokonaisuus.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9518825904
Kirjoittaja/toimittaja: Andersson Ingald
Julkaisuvuosi: 2006
Painos: 1
Sivumäärä: 64
Sidonta: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Kustantaja: Mäkelä

Talon tai kesämökin pihapiirissä näkee usein autokatoksen. Joskus katos rakennetaan autotallin viereeen, kun entinen talli muutetaan varastoksi tai askartelutilaksi. Autokatos onkin autolle parempi säilytyspaikka kuin umpinainen talli - etenkin jos autoa käytetään talvisin päivittäin ja käytössä on moottorin-ja sisätilanlämmitin.

Autokatoksen rakentamisesta monet selviytyvät omatoimisesti. Kirjan neuvojen ja vinkkien avulla voi pystyttää erilaisia autokatoksia: seinän vierustalla olevia, varastollisia, kahdelle autolle tarkoitettuja ja valmiina ostettuja. Kirjan kuvitus osoittaa, että katoksen sijainti on tärkeä ja ulkonäön tulee sulautua päärakennukseen. Katoksen ja talon pitäisi muodostaa ehjä kokonaisuus.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Kotipihan autokatokset

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio