Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Keittiöpuutarhurin käsikirja

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kansi_keittiopuutarhurinkasikirja.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 18,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Tämä opas kertoo kaiken, mitä tarvitset kasvimaan perustamiseen ja hoitoon. Se neuvoo siementen esikasvatuksen ja kylvön sekä taimien koulimisen.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789524924740
Kirjoittaja/toimittaja: Ullenius Agneta
Julkaisuvuosi: 2011
Painos: 2
Sivumäärä: 128
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Minerva

Tämä opas kertoo kaiken, mitä tarvitset kasvimaan perustamiseen ja hoitoon. Se neuvoo siementen esikasvatuksen ja kylvön sekä taimien koulimisen. Kirja opastaa myös oikean maa-aineksen valintaan ja antaa ohjeet rikkaruohojen torjuntaan. Seikkaperäisten viljelyohjeiden lisäksi kirja esittelee yksityiskohtaisesti 22 vihannesta ja juuresta, niiden viljelyn ja ominaisuudet. Kun viljelemme itse vihanneksemme, tiedämme niiden olevan hyviä, myrkyttömiä ja terveellisiä. Sitä paitsi viljely kannattaa. Pussillinen salaatinsiemeniä, jostaa saa uskomattoman määrän salaatinlehtiä, maksaa suurin piirtein saman verran kuin yksi ainoa salaattikerä kaupassa. Vihanneksia voi viljellä myös kaupungissa. Jos käytössä ei ole omaa pihaa tai viljelypalstaa, voi monia vihanneksia kasvattaa myös parvekkeella.

Agneta Ullenius on Svenska Dagbladetin -sanomalehden pitkäaikainen puutarhatoimittaja, joka on julkaissut useita puutarhakirjoja.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Keittiöpuutarhurin käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio