Onnelan Tarjouskirjakauppa

Bellapuoti

Elämän kirjo neuleissa, Kuva tekstiilitaiteilija Sirkka Könösestä

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/l/elamankirjoneuleissa.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 15,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 6kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Tässä teoksessa tavoitellaan kuvaa tekstiilitaiteilija Sirkka Könösestä ja hänen värikkäiden neuletöittensä maailmasta. Kuvaa on hahmotettu käyttäen aineistona lukuisia haastatteluja ja lehtijuttuja, joita taitelijasta on julkaistu sekä taiteilijan omaa kuva-arkistoa, haastatteluja ja tuotantoa.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 951972088x
Kirjoittaja/toimittaja: Luutonen Marketta
Julkaisuvuosi: 1999
Painos: 1
Sivumäärä: 94
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Akatiimi Oy

Artefakta-sarja kertoo ihmisen käden ja mielen työstä. Se tuo esille taiteen, käsityön ja muodonannon rikkaan maailman sekä erityisesti ihmisen työnsä takana. Jokainen sarjassa julkaistu teos tuo esiin erilaisen näkökulman tähän ikivanhaan inhimilliseen yhteyteen. Sirkka Könösellä on suuri merkitys suomalaisessa tekstiilitaiteessa ja ennen kaikkea tämän ajan suomalaisen neuleen kehittäjänä. Monet tuntevat Sirkka Könösen eläinaiheiset neuleet, mutta melko harva tuntee taiteilijan itsensä.

Tässä teoksessa tavoitellaan kuvaa tekstiilitaiteilija Sirkka Könösestä ja hänen värikkäiden neuletöittensä maailmasta. Kuvaa on hahmotettu käyttäen aineistona lukuisia haastatteluja ja lehtijuttuja, joita taitelijasta on julkaistu sekä taiteilijan omaa kuva-arkistoa, haastatteluja ja tuotantoa. Ilmiö avataan paneutumalla lehdistöaineiston tarjoamaan ensivaikutelman ja katsomalla sen takana olevaan todellisuuten sekä lopulta hakemalla tältä pohjalta ilmiön tulkintaa. Kirja Sirkka Könösestä kertoo suomalaisesta käsityöstä ja sen monista ulottuvuuksista: käsityöstä taiteilijan ilmaisuna ja välineenä, ammattina, sivuelinkeinona, tuotantotapana ja kulttuurin ilmentymänä.

Koko: 23cm korkea x 23cm leveä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Elämän kirjo neuleissa, Kuva tekstiilitaiteilija Sirkka Könösestä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio