Nettex

Bellapuoti

Ultratone Hydratone Ultralift johde-, lifting-, kosteusgeeli, 125ml.

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/T/WT4Z9152.jpg
    Ultratone Hydratone hoito- ja johdegeeli, 125ml

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 39,00 €

Erikoishinta: 35,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 4kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Hydratone Ultralift geeli parantaa elektrodin ja ihon kontaktia ja iImeytyy kudoksiin vieden kiinteyttäviä, kohottavia ja kosteuttavia aineita ihoon.

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

Hydratone Ultralift Lifting- ja kosteusgeeli

Hydratone Ultralift geeli:
1. Parantaa elektrodin ja ihon kontaktia sekä edesauttaa Ultrawave- ja Ultralift-impulssin penetroitumista ihokudokseen.
2. Imeytyy tehokkaasti kudoksiin mikrovirran tai ultraäänen avulla, vieden geelin sisältämiä kiinteyttäviä, kohottavia ja kosteuttavia aineita ihon alaisiin kudoskerroksiin. Geelin hienot mikroravinteet ja kudoksia kosteuttavat molekyylit aktivoidaan hoidon aikana Ultralift-impulssilla, jolloin geelin vaikuttavat aineet yhdistyvät ihon oman luontaisen kollageenin ja elastiinin kanssa. Tämä vähentää ihon pintaryppyjä ja maksimoi kudosten kosteuden säilymisen sekä ihosolujen uudistumisen.

Ultralift geelin sisältämän Boraatin ja Mustaviinimarjan eteeristen öljyjen vaikutus on ihoa ravitseva ja sen elastisuutta lisäävä. Kasvien lehtiruodoista saatavan Hyaluronaatin (“lasimaisen”, kristallinkirkkaan aineen) vaikutus jättää iholle erittäin ohuen, ihoa “pingoittavan” ja suojaavan kalvon, joka pehmentää pintaryppyjä ja säilyttää lifting-vaikutuksen pitempään.

Ultralift Hydratone-geeli levitetään kasvoille ohuena kerroksena ennen hoitoa ja Facial Plus laitteen hopeanupit dipataan hoidon aikana aika ajoin geeliin. Näin huolehditaan siitä, että geeliä on iholla riittävästi, jotta sähköinen impulssi johtuu tehokkaasti hoitolaitteesta ihokudokseen. Riittoisa pakkaus: 125 ml. (laitteen mukana tulee 30ml)

Valmistusaineet: vesi, natrium PCA, agryli copolymeeri, lehdenruo`on”liima-aineet”, natrium hyalyronaatti, Borago Officinalis, metyyliparabeni, hydrattu/kovetettu risiiniöljy, natrium silikaatti, hajusteet, tokoferoliasetaatti (E vitamiini), trietanoliamiini, glyseriini, propyyliparabeni, metyylikloriini-isothiatsoliini 1, metyyli-isothiatsoliini 1, polysorbaatti.
Arvio
Hyvän tuntuinen geeli. (Lähettänyt Katia 11. huhtikuuta 2018)
Arvio
Hyvin miellyttävä ja iholleni hyvin toimiva geeli. Tätä geeliä kuluu hoidoissa enemmän kuin kosteusvoidetta. Jatkan edelleen kasvojen hoitoa ultratonelaitteella ja olen tuloksiin tyytyväinen. Ihoni on ohut ja herkästi cuperosatyyppisesti läikikäs, mutta tämän hoidon ja näiden tuotteiden huomaan rauhoittavan ja vahvistavan ihoani. (Lähettänyt Leena 12. tammikuuta 2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Ultratone Hydratone Ultralift johde-, lifting-, kosteusgeeli, 125ml.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio