Nettex

Bellapuoti

Ultratone Athletic 6 lihasharjoitus- ja kuntoutuslaite. 6 ohjelmaa.

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/B/C/BC20Athletic.jpg
  Pakkauksessa laite, ohjeet, tarvikkeet ja muuntaja.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/t/athleticclose306862017.jpg
  6 integroitua hoitoohjelmaa helposti valittavissa.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/t/Athletic305862017.jpg
  Kroppa kuntoon ja suoritusvalmiiksi. Palautuminen ja kuntoutus.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/t/Athletic304862017.jpg
  Suunnattua lihasten kehittämistä ja hoitoa.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/t/Athletic862017202.jpg
  Nivel ja lihasvammojen kuntoutus ja suorituksista palautuminen.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/t/Athletic303862017.jpg
  Pyykkilauta esille.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/l/Elektroditvartalo20.jpg
  Ultratone vartaloelektrodit työssään.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta: 499,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Ultratone, Athletic 6, lihasharjoitus- ja kuntoutuslaite. Kuusi tehoakasta ohjelmaa. Lihashuolto 3 ohjelmaa ja lihasharjoitus 3 ohjelmaa. Ammattitason hoitolaite. Pakkaus sisätää hyvät suomenkieliset ohjeet, muuntajan ja tarvikkeita.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

Ultratone, Athletic 6, lihasharjoitus- ja kuntoutuslaite. Kuusi tehoakasta ohjelmaa. Lihashuolto 3 ohjelmaa ja lihasharjoitus 3 ohjelmaa.

Ultratone Athletic laite on varsinainen pikkujättiläinen. Laitteessa on 6 harjoitus/hoito-ohjelmaa:
1. Ohjelma: Ultratone Endurance & Stamina - kestävyys, sitkeys ja lihassisu on suunniteltu lihasten sitkeän rasituskestävyyden ja lihasvoiman lisäämiseen. Ohjelma parantaa lihasten elimistön pitkäkestoisen rasituksen sietokykyä, lisäten elimistön suoritussitkeyttä ja voimavaroja. Hapen imeytyminen paranee ja lihasten palautuminen nopeutuu. Ohjelma sopii siis erityisesti sitkeyttä vaativiin lajeihin, kestävyysjuoksijoille, maasto-juoksuun ja murtomaahiihtoon, maantiepyöräilyyn jne.

2. Ohjelma: Ultratone Strenght - vahvuus, kiinteys ja kestävyys on suunniteltu Professori Gerta Vrbovan, University College of London, tutkimusten pohjalta. Tutkimuksissa todettiin, että Ultratone bio-stimulaatiolla voidaan vahvistaa perinteistä harjoittelua nopeammin erityisesti isokokoisia, vartalon ryhdistä huolehtivia tukilihaksia. Tämä ohjelma sopii hyvin heille, joilla on tarve vahvistaa koko vartalon lihaksia ja erityisesti tukilihaksia ja syvälihaksia. Ohjelma parantaa nopeiden lihassolujen väsymyksen vastustuskykyä ja ylläpitää elimistön energisyyttä hyvinkin rasittavien suoritusten aikana. Kestävyys ja vahvuus ohjelma sopii hyvin myös vartalon kiinteyttämiseen ja muotoiluun.

3. Ohjelma: Ultratone Explosive Power - räjähtävä voima on erittäin tehokas silloin kun halutaan parantaa lihasten reaktio-nopeutta ja lisätä lihasten räjähtävää voimaa ja niiden suoritusnopeutta ja -herkkyyttä. Ohjelma on erityisen sopiva pikajuoksijoille, tenniksen-, squashin- ja sulkapallonpelaajille, jalkapalloilijoille, pika-luistelijoille, jääkiekkoilijoille, pujottelijoille jne.

4. Ohjelma: Ultratone Recovery & Rehabilitation - toipuminen & kuntoutus. Elimistöön muodostuneista maitohapoista johtuen on harjoitteleminen kovan ja väsyttävän fyysisen suorituksen jälkeen tavanomaista vaikeampaa. Ultratone Recovery ohjelma kiihdyttää verenkiertoa poistaen elimistöstä maitohapot ja muut kuona-aineet. Ohjelman pumppaava hieronta palauttaa lihasten rentouden ja suorituskyvyn, lieventäen kipua ja vähentäen väsymystä. Sopii kaikille urheilusta, kuntoilusta ja kovasta fyysisestä työstä nauttiville.

5. Ohjelma: Ultratone mixed TENS Pain Relief - kivun lievennys ja rentoutus. Ultratone TENS ohjelma hoitaa urheiluvammoja lievittäen loukkaantumisesta johtuvaa kipua ja auttaa sinua kuntoutumaan mahdollisimman nopeasti. Hellävaraisesti jaksottelevat impulssi-aaltosarjat vaihtelevat frekvenssiltään korkeiden ja matalien impulssien välillä. Tämä saa aikaan sekä kipua lieventävän että endorfiinituotantoa kiihdyttävän ja oloa helpottavan vaikutuksen. (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Ultratone TENS)

6. Ohjelma: Ultratone Massage & Anti-Spasm - hieronta ja spasmien poisto on hienosäädetty poistamaan lihaksista kramppeja, spasmeja ja jäykkyyttä. Hieronta palauttaa herkkyyden ja rentouden kireisiin ja jännittyneisiin lihaksiin. Ultratone Athletic hierontaohjelman vaihteleva pulssitus aktivoi verenkierron lisäten lihasten hapen saantia ja palauttaen niiden normaalin toimintatason. Hierontaohjelmaa voidaan käyttää myös kramppien ennaltaehkäisyyn ja venyttelyhoitona kuntoutushoito-ohjelmien yhteydessä. Ohjelma on erinomainen apu myös niille, jotka kärsivät huonojen työasentojen tai stressin aiheuttamista selkä-, hartia- ja niskavaivoista kärsivälle.

Athletic on ERINOMAINEN laitevaihtoehto joko henkilökohtaiseksi, mukana kulkevaksi harjoituskumppaniksi ja hierojaksi tai URHEILUHIEROJALLE / LIHASHUOLLOSTA VASTAAVALLE urheiluseuroihin.

Laitteella on 1 vuoden takuu ja se toimii sekä verkkovirralla että paristoilla. Elektrodeina käytetään ns itsestäänkiinnittyviä elektrodeja. (kts. UT vartaloelektrodit) Myyntipakkauksessa mukana 8 elektrodia. Lisätilaukset 20 kpl pakkauksissa.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Ultratone Athletic 6 lihasharjoitus- ja kuntoutuslaite. 6 ohjelmaa.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio