Nettex

Bellapuoti

St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE FACE LOTION - ruskettava kasvovoide herkälle iholle, 50ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/e/Sensitive_Face__50ml__11.6.2018.jpg
    St. Tropez Sensitive FACE - herkän ihon itseruskettava kasvovoide

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 39,80 €

Erikoishinta: 19,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 19kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE FACE LOTION - Itseruskettava kasvovoide, joka sopii herkällekin iholle. Vaikuttavat aineet luonnosta.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE FACE LOTION - Itseruskettava kasvovoide, joka sopii herkällekin iholle.


St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE FACE LOTION Poiketen aiemmista St. Tropez Self Tan voiteista on tama UUTUUS väriltään vaalea, joten se ei juurikaan jätä opasväriä iholle.

Voiteen itseruskettavana ainesosana on Vegetan, 100% Natural Tanning Agent. Opasvärittömänä voiteena Sensitive Lotion ei värjää vaatteita tai vuodevaatteita. Silti sen teho on samaa luokkaa kuin perinteisen St. Tropez Self Tan voiteen.

Sensitive Self Tan voiteessa on mukana hienoja ihoa hoitavia ainesosia, Vitis Vinifera (Rypäle) siemenöljy, mustaherukkasiemenöljy, Aloe Vera lehtivihreäuute ja avokadovaha ja mangonsiemenöljy. Tuotteen ominaisuudet ja edut:: 1. Vegetan – natural tanning agent – hyvin siedetty ja tehokas. 2. Grape & Blackcurrant seed oil – ravitseva ja rauhoittava. 3. Aloe Vera – ihoa kuntouttava ja kosteuttava 4. Aromaguard valmistusmenetelmä – miellyttävä tuoksu. 4. Mica – antaa ihollesi nuoruuden hehkua. 5. Hypoallergeninen ja dermatologisesti testattu

• Sopii myös raskaana oleville • Kirkas, valkoinen voide – ei tahriintumisriskiä

Sensitive Face voiteessa on mukana hienoja ihoa hoitavia ainesosia, Vitis Vinifera (Rypäle) siemenöljy, mustaherukkasiemenöljy, Aloe Vera lehtivihreäuute ja avokadovaha ja mangonsiemenöljy.

Tuotteen ominaisuudet ja edut: 1. Vegetan – natural tanning agent – hyvin siedetty ja tehokas 2. Grape & Blackcurrant seed oil – ravitseva ja rauhoittava 3. Aloe Vera – ihoa kuntouttava ja kosteuttava 4. Aromaguard valmistusmenetelmä – miellyttävä tuoksu 5. Mica – antaa ihollesi nuoruuden hehkua 6. Hypoallergeninen ja dermatologisesti testattu 7. Sopii myös raskaana oleville 8. Kirkas, valkoinen voide – ei tahriintumisriskiä

Käyttö: Valmistaudu itserusketukseen pudistamalla ja kuorimalla kasvojesi iho St Tropez kuorintavoiteella. Suositus on, että kuorit kasvojesi ihon miedolla, kevyellä kuorinnalla 1-2 kertaa viikossa. Huomaa: Käsittele kasvosi pieni alue kerrallaan. Voide imeytyy poikkeuksellisen nopeasti, mutta huomaat kyllä mihin olet jo voidetta levittänyt, sillä se jättää ihollesi hienostuneesti heijastuvan kiillon ja ihanan tuoksun.

Mikäli haluat tummentaa rusketustasi, toista käsittely 3 – 5 vuorokauden välein. Vinkkejä ja huomioitavaa: Tee ennen voiteen käytön aloittamista laikkutesti ihollesi. Älä käytä voidetta rikkoutuneelle iholle, ärtyneelle tai arastavalle iholle. Jos käytön yhteydessä ilmenee ihon ärtymistä lopeta voiteen käyttö.

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet heti voiteen levittämisen jälkeen. Vältä kosketusta silmiin tai huuliin/suuhun ja limakalvoille. Mikäli voidetta joutuu em. ihoalueille, huuhtele runsaalla vedellä.

Pakkausmuoto: Käytännöllinen tuubi tyylikkäässä valko/turkoosi/hopeanharmaassa kartonkikotelossa. Pakkauskoko: 50ml.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE FACE LOTION - ruskettava kasvovoide herkälle iholle, 50ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio