Nettex

Bellapuoti

St. TROPEZ SELF TAN MOUSSE, itseruskettava VAAHTO, 200ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/t/St._Tropez_Sensitive_Senf_Tan_Mousse__6.2018.jpg
    St. Tropez Self Tan Sensitive MOUSSE - sopii kaikille

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 49,90 €

Erikoishinta: 19,50 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 27kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE MOUSSE - Itseruskettava vaahto, joka sopii herkällekin iholle. Vaikuttavat aineet luonnontuotteita.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

St. TROPEZ SELF TAN SENSITIVE MOUSSE - Itseruskettava vaahto, joka sopii herkällekin iholle.


St. Tropez Sensitive Self Tan Mousse on vaahto, joka antaa kasvoillesi ja vartalollesi upean rusketuksen. Poiketen aiemmista St. Tropez Self Tan Mousse vaahdoista on tama UUTUUS vaaleampi, miltei opasväritön vaahto. Sen itseruskettavana ainesosana on Vegetan, 100% Natural Tanning Agent.

Miltei opasvärittömänä vaahtona Sensitive Moussea käytettäessä on riski vaatetuksen tai vuodevaatteiden värjääntymiselle hyvin pieni. Opasvärin vähäisestä määrästä huolimatta on vaahdon teho samaa luokkaa kuin perinteisen St. Tropez Self Tan vaahdon.

Tuotteen ominaisuudet ja edut: 1. Vegetan – natural tanning agent – hyvin siedetty ja tehokas 2. Aromaguard valmistusmenetelmä – miellyttävä tuoksu 3. Hypoallergeninen ja dermatologisesti testattu 4. Sopii myös raskaana oleville 5. Tuote on parabeeniton. 6. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein. 7. Kirkas, miltei valkoinen vaahto – ei tahriintumisriskiä.

Käyttö: Valmistaudu itserusketukseen kuorimalla ihosi St. Tropez Body Polish kuorintavoiteella. Kosteuta ihosi kuivat alueet ennen itseruskettavan vaahdon levittämistä St Tropez Body Moisturiser -kosteusvoiteella. Huomioi erityisesti kädet, rystyset, kyynärpäät, ranteet, polvet ja polvitaipeet sekä jalkaterät, kantapäät ja varpaat. Levitä ja hiero St. Tropez Sensitive Mousse vartalollesi, halutessasi vaikka kiireestä kantapäähän. Suosittelemme levityskintaan käyttämistä vaahdon levittämisessä.

Huomaa: Käsittele vartalosi pienehkö alue kerrallaan. Vaahto imeytyy poikkeuksellisen nopeasti, mutta huomaat kyllä mihin olet jo vaahtoa levittänyt, sillä se jättää ihollesi hienostuneesti heijastuvan kiillon ja ihanan tuoksun. Vaahdossa on myös aavistuksen verran opasväriä, joten sekin helpottaa levittämistä. Odottele lopuksi hetken aikaan ennen kuin pukeudut. Mikäli haluat tummentaa rusketustasi, toista käsittely 3 – 5 vuorokauden välein.

Vinkkejä ja huomioitavaa: Tee ennen vaahdon käytön aloittamista laikkutesti ihollesi. Älä käytä vaahtoa rikkoutuneelle iholle, ärtyneelle tai arastavalle iholle. Jos käytön yhteydessä ilmenee ihon ärtymistä lopeta vaahdon käyttö. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet heti voiteen levittämisen jälkeen. Vältä kosketusta silmiin tai huuliin/suuhun ja limakalvoille. Mikäli vaahtoa joutuu em. ihoalueille, huuhtele runsaalla vedellä.

Pakkausmuoto: Tyylikäs pullo. Hyvä suutin. Väritys valko/turkoosi/hopeanharmaa. Pakkauskoko: 200ml.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: St. TROPEZ SELF TAN MOUSSE, itseruskettava VAAHTO, 200ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio