Nettex

Bellapuoti

Orange Care, Caviar Extract, Lipoprotein Cream, KAVIAARIVOIDE, 50ml.

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/K/a/Kaviaarivoide__50ml__2017.jpg
    The Caviar Lipoprotein Cream, ripaus luksusta – kestävää ylellisyyttä ihollesi.
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/K/a/Kaviaarivoide__50l__2_2017.jpg
    Lue tuotetiedot - hämmästyt!

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 32,90 €

Erikoishinta: 28,80 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Caviar Extract, Lipoprotein Cream, KAVIAARIVOIDE - ripaus luksusta ja kestävää ylellisyyttä ihollesi. Kuivaihoisten pelastaja! 50ml.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

The Caviar Lipoprotein Cream, ripaus luksusta – kestävää ylellisyyttä ihollesi.

KAVIAARIVOIDE - täydellinen merellinen cocktail puhtaita ja terveellisiä ainesosia, joita kaviaarin pienet pallukat sisältävät. Tehoannos välttämättömiä aminohappoja, peptidejä, proteiineja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja jodiyhdisteitä.

The Caviar Lipoprotein Cream on (mineraali)öljytön tuote ja sopii kaikille ihotyypeille. KAVIAARIVOIDE SISÄLTÄÄ RUNSAASTI ALOE VERAA, HYALYRONIHAPPOA, VITAMIINEJA ja KALSIUMIA, jotka toimivat myös ihon kosteuden säätelijöinä – estäen liiallista kosteuden haihtumista haastavissakin ilmasto-olosuhteissa. Iho pysyy pehmeänä, kosteana ja sileänä – läpi vuoden. Tämä on erityisen toivottu ja tarpeellinen ominaisuus meille pohjoismaalaisille, joiden iho ei tahdo kestää olosuhteita, joihin se altistetaan vuodenaikojen vaihdellessa.

Sammen mädillä = kaviaarilla on erinomaisia ihoa uudistavia vaikutuksia, samoin kuin ihoa kiinteyttäviä ominaisuuksia. Caviar Extract – kaviaariuute antaa elimistöllemme kaikki ne ravinteet, joita se tarvitsee ylläpitääkseen ihon elintoimintoja ja sen elinvoimaa. Kaviaariuute parantaa ihon rakennetta kiinteyttämällä ja tiukentamalla, jolloin se samalla helpottaa ja rauhoittaa ihon oloa ja palauttaa sen nuorekkaita ominaisuuksia – elastisuutta ja kimmoisuutta.

Kaviaarissa on ravinne, jota kutsutaan nimellä Vittelus. Se osallistuu suoranaisesti kaviaarikalan sammen elimistön kehitykseen antaen sen iholle kiinteyttä ja kestävyyttä.

The Caviar LipoProtein Cream on intensiivinen ihovoide, jossa on runsaasti kaviaari-puristeita, hyalyronihappoa, vitamiineja, kalsiumia, ja hivenaineita, jotka piristävät ihomme elintoimintoja. Hyalyronihappo ja vitamiinit & kalsium toimivat myös ihon kosteuden säätelijöinä – estäen liiallista kosteuden haihtumista haastavissakin ilmasto-olosuhteissa. Iho pysyy pehmeänä, kosteana ja sileänä – läpi vuoden.

Kaviaarivoide on myös hyvin tehokas ryppyjen poistaja. Se imeytyy ihoon tehokkaasti ja tekee ihosta rentoutuneen ja säteilevän. Päivittäisessä käytössä kaviaari-voide syväkosteuttaa ja pitää ihon joustavana ja kiinteänä parantaen sen luonnollista kauneutta ja valovoimaisuutta.

Käyttösuositus: The Caviar LipoProtein Cream levitetään puhtaalle iholle – kasvoille ja kaulan alueelle, mieluiten aamusuihkun jälkeen tai päivän aikana. Voide kosteuttaa ihon, valmistelee sen ennen ehostusta ja säilyttää ihon kosteuden sopivana päivän aktiviteettien aikana. Voide hierotaan ihoon hellävaraisin, pyörittelevien liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt.

Parasta ennen päiväys: 3 vuotta valmistuksesta.
Säilyvyys avaamisen jälkeen: 12 kk

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Orange Care, Caviar Extract, Lipoprotein Cream, KAVIAARIVOIDE, 50ml.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio