Nettex

Bellapuoti

MT Dermaroller MT5, + 3 kpl Kulta- / kollageeninaamioita.

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/u/Puhelimen_kuvat_15.4.2019_saakka_404.jpg
    Ammattilaisten hoitopaketti MT Dermarolleri MT5 + 3kpl Kulta/kollageeninaamioita.
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/I/N/INVENTIA1901._copyright_kuva__malli_3__10.3.2017.jpg
    Rollaus + naamiohoito. Suomenkielinen rollausohje toimituksen mukana

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 91,00 €

Erikoishinta: 49,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

MT Dermaroller 0.5mm neuloilla ja 3 kpl Inventia Pure Gold Mask, 99,99% kulta + kollageeninaamio.
Yhteishinta vain 63,70€. (Normaalihinta ovh-hinnoin 91,00€.)

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

MT ROLLER, MT5, mikroneulaustela, BEAUTY 0.50mm, 8 neulariviä:

MT Roller dermarolleri, mikroneulaustela – manuaalinen instrumentti ihon kollageeni-tuotannon stimulointiin ja hoitoaineiden imeytymisen parantamiseen.

TÄMÄ TUOTE: MT5 BEAUTY = kauneudenhoitoon tarkoitettu neulaustela, jonka neulan pituus on 0,50mm. Sopii hyvin ohuelle ja herkällekin iholle.

PAKKAUS: 1 kpl neulateloja pakattuna muoviseen koteloon.

KULUTTAJAHINTA: 22,00 euroa.

MT DERMAROLLER tuotteet on merkitty mm. KFDA, CE0123, ISO13485 sertifikaattimerkein.

TUOTETIETOA JA KÄYTTÖOHJEITA: MT Dermarolleriksi kutsuttu, henkilökohtainen hoitoinstrumentti on tervetullut apu monissa ikääntyvän, veltostuneen, juonteikkaan ja ryppyisen tai arpeutuneen ihon hoitoon liittyvissä tilanteissa. MT Dermarollerit ovat pienen maalaustelan tyyppisiä instrumentteja, joissa on neulatela ja sen varsi. Tärkeä on myös aseptinen pakkaus ja instrumentin säilytyskotelo.

MT Dermaroller instrumentti on, hammasharjan tapaan, aina henkilökohtainen. MT Dermaroller voidaan puhdistaa irtoroskista hellävaraisesti nyppimällä ja pestä kiehuvan kuumalla vedellä aina käytön jälkeen. Laite kestää kuumuutta 135 °C asti. Instrumentti voidaan puhdistaa myös apteekista saatavalla sterilointiaineella/spriillä.

MT Dermarollerin telaan on kiinnitetty mikroskooppisia ohuita neuloja. Neulat ovat 8 rivissä koko telan ympäri ylettyvissä neulajonoissa. Kokonaisuudessaan yhteen telaan on näin kiinnitettynä 192 neulaa. MT Dermarollerin neulojen pituudet vaihtelevat ollen lyhimmillään vain 0,2mm ja pisimmillään 3,0mm.

KÄYTTÖYHTEYDET: LYHYET NEULAT: Lyhyemmät = 0,2mm, 0,25mm, 0,30mm ja 0,50mm pituiset neulat sopivat käytettäviksi kosmetologisiin hoitoloihin Kauneus- ja terveyshoitoloissa tai kotihoidossa.

PITKÄT NEULAT: Pidemmät neulat = 0,75mm, 1,00mm, 2,00mm, 2,5mm ja 3,0mm ovat tarkoitettu käytettäviksi hoitoloissa, klinikoilla ja sairaaloissa lääkäreiden tekemien tai valvomien toimenpiteiden yhteydessä.

Kun MT Dermarolleria liikutetaan iholla, pyöriin sen neulatela ja telan neulat pistävät ihoon reikiä. Lyhyemmillä neuloilla syntyy matalia reikiä ihon ulompiin kerroksiin ja vielä 0,50mm neulat ylettyvät ainoastaan epidermikseen – ihon uloimpaan kerrokseen = orvaskesi tasolle, joskin pisin 0,50 on jo sellainen pituus, jolla saadaan tehoa myös kasvojen dermiksen = verinahan pintakerrokseen. Tästä syystä näitä pituuksia kutsutaan myös BEAUTY ROLLEREIKSI.

MT Dermarolleista neulapituudet 0,2mm, 0,25mm ja 0,30mm ovat sellaisia, joiden sanotaan olevan ”kivuttomia” koska neulan pituus ei aiheuta kipua aistivien hermojen reagointia neuloihin. Neulapituudet 0,50mm ja 0,75mm ovat tarkoitettuja esim. kollageenin imeyttämisen stimulointiin ja arpeutuneen ihon hoitoon. Niillä syntyy hieman syvempiä reikiä ihon stratum corneum kerrokseen, jolloin hoitavien aineiden imeytyminen orvaskeden läpi syvempiin ihokerroksiin mahdollistuu yhä tehokkaammin. Samalla neulan uloin kärki aiheuttaa dermiksessä (verinahassa) mikroskooppisen trauman, joka saa aikaan sen, että elimistö aloittaa paranemisprosessin kyseisellä alueella = alueelle virtaa energiaa ja ravinteita ja paranemisprosessin myötä alueella syntyy tavanomaista runsaammin kollageenia.

Kudokset uudistuvat tehokkaasti. Kaikki edellä mainitut neulapituudet ovat tehokkaita ”Beauty-tason” hoitojen yhteydessä. Kudokset uudistuvat ja vahvistuvat yksinkertaisen hoitotoimenpiteen ansiosta hämmästyttävän tehokkaasti.

Kerrallisen neulauksen jälkeinen teho = ihon uusiutumis- ja uudistumisprosessi kestää pitkään.

Kauneushoitolakäsittelyt tehdään 2 – 3 viikon välein jolloin ihokudokselle jää riittävästi aikaa uusiutua edellisen käsittelyn jäljiltä. Muutamien käsittelyjen / kuukausien jälkeen muuttuu säännöllisesti hoidettu ihoalue kimmoisammaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi = nuorekkaammaksi. Tämä johtuu siitä, että neulauskäsittelyn ”hallittu mikroskooppinen trauma”, saa aikaan luontaisen kollageenituotannon moninkertaistumisen ja alueelle imeytyneet kollageenigeelin ja -seerumien ainesosat, ravinteet ja vitamiinit vahvistavat, kiinteyttävät ja kaunistavat ihokudosta. Hoitoalueella mahdollisesti olevat arvet pehmenevät ja niiden ulkonäöllisesti häiritsevä vaikutus pienenee.

Neulatelauskäsittely sopii useimmille arpityypeille. Ei kuitenkaan ns. keloidiarville, joita neulauksella ei pidä hoitaa. Myöskään luomia ei pidä käsitellä neulauksella. Hoidon jälkeinen 24 tuntia on vältettävä suoraan auringossa oleilua ja luonnollisesti huolehdittava ihon puhtaudesta ja vältettävä saunomista ja uimista epäpuhtaissa oloissa.

TIEDOT NAAMIOISTA:

Inventia 100% Natural Collagen Mask. Kulta 99.99 % kultaa ja luonnon kollageeniliuos, johon naamiot (3kpl) ovat yksittäin pakattuina.

Tuote on valmistettu huippumodernilla nano-technologialla. Pakkauksessa on 3 erillisinä pakattua naamiota.

TÄYDELLISTÄ LUXUSTA: 99,9 % KULTAA + 100 % KOLLAGEENIA + huippuraaka-aineita suoraan luonnosta.

Tuote sopii erityisen hyvin mikroneulauksen yhteydessä käytettäväksi ja ikääntyvälle iholle sellaisenaan. Sopii kaikille.

Naamioita suositellaan aluksi 6 käsittelyn hoitokuureina. Inventian kehittämä 99,9 % nano-kulta on molekyylikooltaan ainoastaan 1/2000 osa ihohuokostemme koosta, joten se imeytyy helposti ihokudokseemme. Mikroneulaus tehostaa imeytymistä edelleen.

Kullan kyky lisätä solujen elinvoimaa on vahva. Kun se yhdistetään γ-PGA:han, saadaan kultamolekyylit penetroitumaan ihoon niiden ollessa sitoutuneina γ-PGA:han. Tämä johtuu siitä, että γ-PGA:lla on 4,600 kertainen kosteuden sitomiskapasiteetti ja se toimii tässä yhteydessä tehokkaana kullan ionisoijana.

Kulta vahvistaa ihokudoksen aineenvaihduntaa siten, että iho voi itse tuottaa kollageenia ja taistella tehokkaammin vapaita radikaaleja vastaan. Ihosi ominaisuudet palautuvat sellaisiksi, jollaisia ne olivat vuosia sitten - nuorekas, kosteutettu ja läpikotaisin kristallin kirkas iho.

Kulta + Kollageeni, naamion vaikutus:
1. Välitön kosteutus ja kosteuden säilyttäminen 2. Välitön kollageenin korvaaminen ja lisääminen
3. Nopea ihon pintasolujen korjaus
4. Näkyvä pintaryppyjen väheneminen
5. Näkyvä ihon kirkastuminen.

Kultanaamio sopii käytettäväksi MT Dermaroller mikroneulauksen jälkeen:
1. Naamio asetetaan kasvoille heti neulauksen jälkeen ja annetaan vaikuttaa 15 - 20 minuuttia. 2. Naamio poistetaan varovasti.
3. Kasvoille levitetään lopuksi 100% Natural Collagen geeli ja silmänalueen Elixiiri ja kasvojen/kaulan alueen Elixiiri.

Naamion pinnan ja kollageeniliuoksen aktiiviset raaka-aineet: Collagen, Gold, y-PGA, Q10, Fibroin, Hialuronic acid, Zea mays extract.

TÄMÄ TUOTE: Tämä pakkaus sisältää 3 naamiota.

Tuotteet säilytetään mieluiten viileäkaapissa,Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: MT Dermaroller MT5, + 3 kpl Kulta- / kollageeninaamioita.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio