Nettex

Bellapuoti

Fit-Jar, Kuppauskupit, SILIKONI, 4 kupin setti. VIHREÄ

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/0/305.jpg
  Vihreät silikonikupit ja ohjevihko (sis. hintaan)
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/8/284.jpg
  Kupit on helppo säilyttää sisäkkäin
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/u/kumipiirros.jpg
  Hoito-ohjeet toimitetaan tilaajalle sähköpostitse.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/V/a/Vartalonmuotoilun_haastealueet.JPG
  Liukuppauksen käyttöalueita.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 38,90 €

Erikoishinta: 28,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 3kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Fit-Jar kuppauskupit liuku- ja kuivakuppaukseen sekä tehokkaaseen selluliitin poistoon ja vartalon muotoiluun. Setissä 4 eri kokoista vihreää silikonikuppia. Käyttöohje / esite lähetetään sähköpostitse tilaajalle veloituksetta!

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Nettex

Yksityiskohdat

Fit-Jar Cupping Cups, aidot kiinalaiset kuivakuppauskupit, imukuppihierontaan, kuivakuppaukseen , selluliittihierontaan ja vartalon muotoiluun.
Kuppauskupit ovat perinnelääkintään perustuvia hoitovälineitä. Nämä luonnonkumista tai silikonista valmistetut, uuden ajan "kuppaussarvet" mahdollistavat kuppausterapian monipuolisen käytön myös kotioloissa.
Fit-Jar kupit on muotoiltu siten, että kuppi joustaa puristettaessa ja saa aikaan halutun alipaineen (imun) ihoalueelle johon kuppi kiinnitetään. Fit-Jar kuppeja on perusetissä 4 eri kokoa. Näillä voidaan käsitellä käytännöllisesti ja helposti kehon kaikkia kuivakuppaukseen tai imukuppihierontaan sopivia alueita. Imun / alipaineen voimakkuutta säädellään säätelemällä kupin puristusvoimaa sitä iholle kiinnitettäessä.
Kuivakuppauksen käyttömahdollisuuksia hoitotyössä: 1. Rentoutus, kivun lievitys ja poisto. 2. Kudosten aineenvaihdunnan stimulointi, kasvojen kohotus ja kiinteytys, turvotuksen ja kuona-aineiden poisto kasvoilta tai vartalolta. 3. Selluliitin poisto, vartalon muotoilu, raskausarpien häivyttäminen.
Kuppaus on tuhansia vuosia vanha perinne-lääkinnällinen hoitomuoto, jota on harjoitettu paitsi Kiinassa niin myös monissa muissa maissa. Länsimaissa hoitomuoto on ollut hiipumassa sen taitajien vähetessä, mutta aivan viime vuosina imukuppihieronnan, kuivakuppauksen ja muiden kuppausmuotojen suosio on taas noussut räjähdysmäisesti ja on edelleen voimakkaassa kasvussa myös Suomessa, jossa kupit ovat saaneet suursuosion.
Kuppisarjassa on 4 erikokoista kuppia. Pakkaus: 1 x 4 kupin setti. Tuotteen tilaajalle toimitetaan sähköpostitse selkeä kuvallinen hoito-ohje.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Fit-Jar, Kuppauskupit, SILIKONI, 4 kupin setti. VIHREÄ

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio