Bellapuoti

Näin Bellapuoti verkkokauppakeskus toimii

Alla on kerrottu esimerkein, miten toimitusmaksu voi muodostua verkkokauppakeskuksessa, jossa useat suomalaiset verkkokauppiaat myyvät omia tuotteitaan ja toimittavat ne oman kivijalkakauppansa varastostaan.

Bellapuoti ei toimi kuten perinteinen verkkokauppa, jossa tuotteet lähtevät yhden kauppiaan varastosta. Bellapuodissa on tällä hetkellä satoja suomalaisia kauppiaita, pieniä ja keskisuuria ympäri Suomen. Kauppiaat ylläpitävät ja myyvät omia tuotteitaan Bellapuoti-verkkokauppakeskuksessa. Käytännössä Bellapuoti on kuin perinteinen kauppakeskus, jossa yhden rakennuksen sisällä on useita eri liikkeitä myymässä omia tuotteitaan.

Miksi olemme tällaisen verkkokaupan rakentaneet?

Syy on yksinkertainen: jotta ostaminen olisi helppoa ja nopeaa sekä siksi, että saat valtavan valikoiman sisustus- ja kauneustuotteita yhdeltä sivustolta. Verkkokauppakeskuksestamme voit ostaa tuotteita useilta eri kauppiailta yhdellä kertaa eikä sinun tarvitse mennä netissä useaan eri verkkokauppaan.

Miten toimitusmaksut muodostuu Bellapuodissa?

Tässä esimerkissä olemme konkreettisesti kuvanneet miten toimituskulut muodostuvat, kun verkkokaupassa on useita eri kauppiaita myymässä tuotteita ja he toimittavat tuotteensa oman kauppansa varastostaan.

Näin toimii Bellapuoti verkkokauppakeskus

Jos ostat tuotteita usealta eri kauppiaalta, toimituskulut voivat tuntua suurilta, mutta toimituskulut maksavat saman verran kuin silloin, jos ostaisit tuotteet kolmesta eri verkkokaupasta.

Jokaisen tuotteen kohdalla näet, millä toimitustavalla tuote saapuu sinulle. Tuote voidaan toimittaa postipakettina, kirjeenä tai kotiinkuljetuksena. Kauppiaat ovat pääsääntöisesti määritelleet suurikokoiset tuotteet kotiin kuljetettavaksi. Kotiinkuljetuksen hinta on 14,90 €. Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi verkkokaupassamme on "Muu toimituskulu" toimitustapa. Tätä kauppiaat käyttävät silloin, kun kyseessä on todella iso tuote, jota ei voi toimittaa Postin kautta, tai kauppiaat haluavat tarjota tuotteen sinulle ilman toimituskulua, sillä tämä toimitustapa on asiakkaalle ilmainen. Tähän vielä tarkennuksena, että jos ostat kauppiaalta yhden pakettituotteen ja yhden kotiinkuljetettavan tuotteen, toimituskulu on 14,90 € ja kummatkin tuotteet saapuvat sinulle kotiin.

Ostaminen Bellapuodista tapahtuu samalla tavalla kuin ns. perinteisessä verkkokaupassa. Täältä voit lukea tarkemmin, miten ostaminen tapahtuu