Mavile Tmi

Bellapuoti

Sillicreations silikonimuotti-aine

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/i/sillicreation_300.jpg
    sillicreation 300
Hinta: 34,90 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Tällä paketilla valmistat itse oman uniikin silikonimuotin.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Mavile Tmi

Yksityiskohdat

300 g /pkt pehmeää silikonia, käsin pestävä ja ohjeet paketissa englanniksi. Massamäärällä valmistat 2-4 pienehköä silikonimuottia.

Käyttöohje: Öljyä kevyesti kädet ja alusta, johon massan laitat. Avaa purkit, sekoita yhtä paljon valkoista ja vihreää massa toisiinsa niin että se on väriltään tasaisen vihreää. Aseta öljytylle alustalle esine, jonka haluat muottiin painautuvan. Pyörittele massasta pallo ja litistä sitä kevyesti käsien välissä ennenkuin painat sen tasaisesti esineen päälle. Esineen tulee peittyä massan alle kokonaan. Anna muotin kuivua huoneenlämmössä 2-3 tuntia ennen esineen irroittamista. Anna muotin vielä sitten kuivua 3 päivää ennen käyttöä.

Sekoitettu valmis silikonimuotti-massa kuivuu nopeasti eli tee kaikki esivalmistelut ennen kuin sekoitat massat. Valmis massa ei säily vaan se kuivuu huoneenlämmössä n.15-20minuutissa niin ettei sitä voi enää muotoilla.

Muista myös alustan öljyäminen, jotta saat massan irti alustastaan. Ilman öljyä muotti ei lähde kuivuttuaan irti esim. leivinpaperista.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Sillicreations silikonimuotti-aine

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio