Bellapuoti

Sisustustarrat

Sisustustarrat helppoon ja kauniiseen sisustamiseen!

Sisustustarroilla voit muunnella sisustusta kodin jokaisessa huoneessa helposti ja vaivattomasti. Sisustustarroilla saat nopeasti eloa olohuoneen tylsään seinään, leikkimieliltä lastenhuoneeseen ja harmoniaa makuuhuoneeseen. Voit valita sisustustarran oman tyylisi mukaan, sillä valikoimasta ei ole puutetta! Pidätpä sitten inspiroivista tekstitarroista tai graafisista kuvioista, Bellapuodista löydät sopivat tarrat jokaiseen sisustukseen!

Bellapuoti verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Sisustustarrat

39 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • P:S I love you-tarra

  P.S Ilove you-tarra

  Kauppias: Uuttakotiin

  Sisustustarra tekstillä "P.S I love you", väri musta. Mitat 29cm x 10cm Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 5,90 €

  / kpl
 • Home sweet home-tarra pieni

  Home sweet home-tarra pieni

  Kauppias: Uuttakotiin

  'Home Sweet Home' sisustustarra (klikkaa tekstikuvasta suuremmaksi) Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa. Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä Väri: mattahopea. Koko: 57,5 x 5,5 cm Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 6,50 €

  / kpl
 • Home sweet home-tarra suuri

  Home sweet home-tarra suuri

  Kauppias: Uuttakotiin

  Sisustustarra Home Sweet Home suuri hopea 'Home Sweet Home' sisustustarra. (klikkaa tekstikuvasta suuremmaksi) Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa. Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä Väri: mattahopea. Suurempi koko: 97,5 x 9,5 cm Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 19,00 €

  Erikoishinta: 7,90 €

  / kpl
 • Rakkaus voittaa kaiken-tarra suurempi

  Rakkaus voittaa kaikki-tarra suurempi

  Kauppias: Uuttakotiin

  `Rakkaus voittaa kaikki´sisustustarra suurempi. Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa (eikä reunoja, kuten kuvassa näkyy). Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattamusta Koko: 93 x 8,5 cm. Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 7,50 €

  / kpl
 • Kitchen is open 24 hours-tarra pienempi

  Loppu varastosta

  Kitchen is open 24 hours-tarra pienempi

  Kauppias: Uuttakotiin

  `Kitchen is open 24 hours´ pienempi sisustustarra. Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa (eikä reunoja, kuten kuvassa näkyy). Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattamusta Koko: 58 x 7 cm.

  Normaali hinta: 15,00 €

  Erikoishinta: 8,90 €

  / kpl
 • Good morning sunshine-tarra suurempi

  Good morning sunshine-tarra suurempi

  Kauppias: Uuttakotiin

  'Good Morning Sunshine' sisustustarra. Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa (eikä reunoja, kuten kuvassa näkyy). Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattahopea Suurempi koko: 97 x 11 cm. Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 7,50 €

  / kpl
 • Elämä on matka-tarra mattamusta

  Elämä on matka tarra mattamusta

  Kauppias: Uuttakotiin

  `Elämä on matka´pienempi sisustustarra. Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa (eikä reunoja, kuten kuvassa näkyy). Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattamusta Koko: 43 x 5,5 cm. Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 15,00 €

  Erikoishinta: 5,90 €

  / kpl
 • Always kiss me goodnight-tarra

  Always kiss me goodnight-tarra pienempi

  Kauppias: Uuttakotiin

  Yksivärinen siirtokalvotarra, ei taustaa (eikä reunoja, kuten kuvassa näkyy). Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattahopea. Koko: 58 x 5 cm. Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 5,90 €

  / kpl
 • Retrokukkapaketti

  Retrokukkapaketti

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Retrokukkapaketti
  Hinta: 20,00 € / kpl
 • lintupari oksalla

  LINTUPARI OKSALLA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Lintupari oksalla Valitse värit oksalle sekä linnuille ja sydämille värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat ne (esim. "oksa-musta,linnut ja sydämet-lime"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena.
  34,60 € - 50,73 € / kpl
 • KAAKELITARRA VIHANNEKSET JA JUUREKSET

  KAAKELITARRA VIHANNEKSET JA JUUREKSET

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Kaakelitarra vihannekset ja juurekset tarraa on vain kuva, joten niitä voidaan käyttää normaalien sisustustarrojen tapaan muuallakin kuin kaakeleissa. Valitse väri tarralle värikartasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat sen (esim. "punainen"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Jos haluat, että tarraa on kuvan ympärillä oleva osa ja kuva on aukileikattu, kirjoita lisätietokenttään "käänteinen leikkaus". Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena. Tuotteeseen kuuluu kuvanmukaiset 12 tarraa, jotka mahtuvat 10cm x 10cm laattaan.
  Hinta: 23,55 € / kpl
 • Hedelmäkokoelma

  HEDELMÄKOKOELMA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Vedenkestävänä tulostetut hedelmä- ja marjatarrat vaikka keittiön kaakeleihin liimattavaksi. Tarrojen korkeus 7-11,5 cm, kuvien ympärillä ohut valkoinen reunus. Toimitus arkissa
  Hinta: 26,00 € / kpl
 • Lasten puu

  LASTEN PUU

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Sisustustarra Lasten puu on upea sisustuselementti lasten huoneen seinälle. Tarran runko leikataan ruskeasta tarrasta ja se toimitetaan kahdessa osassa. Eläimet, kukat ja muut pienet tarraosat tulostetaan mattapintaiselle vinyylitarralle ja toimitetaan arkissa. Voit asetella pikkutarrat haluamallasi tavalla rungon ympärille. Koko: 90 cm x 87 cm pikkutarroja arkilla: 22 kukkaa, 11 lintua, 10 lehteä, 2 perhosta, 2 pöllöä, 2 omenaa, 2 leppäkerttua, 1 orava, 1 siili ja 1 sieni
  Hinta: 60,00 € / kpl
 • Seinätarra: Sweet dreams

  Seinätarra: Sweet dreams

  Kauppias: AnneKaisan Helmiluukku

  Seinälle liimattava Sweet dreams -tarra

  Normaali hinta: 12,00 €

  Erikoishinta: 10,00 €

  / kpl
 • Pieni sisustustarra Wc

  Pieni sisustustarra Wc

  Kauppias: Uuttakotiin

  Pieni "Wc" tekstitarra. Voidaan laittaa oveen, peiliin, tauluun jne... Laadukas mattapintainen tarrakalvo, jossa akryylipohjainen irrotettava liima. Poistettavissa aina kahteen vuoteen asti ilman liiman jäänteitä. Sopii sisä- ja ulkokohteisiin. Mukana ohjeet, tarvitset vain maalarinteippiä helpottamaan kiinnitystyötä . Väri: Mattamusta Koko: 9,2 x 4 cm Huom! Tuote poistuu myynnistä 31.10, tilaa nyt!

  Normaali hinta: 6,00 €

  Erikoishinta: 2,90 €

  / kpl
 • TEKSTIPILVI SAUNA

  TEKSTIPILVI SAUNA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Tekstipilvi Sauna Valitse väri tarralle värikartasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat sen (esim. "punainen"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena.
  30,61 € - 38,67 € / kpl
 • HOW LUCKY - WINNIE THE POOH

  HOW LUCKY - WINNIE THE POOH

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Tekstitarra How Lucky - Winnie the Pooh Valitse väri tekstille värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat tarrasi(esim. "ruskea"). Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena (mustana).
  20,00 € - 31,16 € / kpl
 • IKKUNATARRA MARJAOKSA

  IKKUNATARRA MARJAOKSA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Ikkunatarra Marjaoksa on saatavana ns. hiekkapuhallustarrana, jossa kuvio on aukileikattua tarraa. Koko 58cm x 58cm
  Hinta: 55,00 € / kpl
 • Sisustustarra- setti (tietyö & työkoneet)

  Sisustustarra- setti (tietyö & työkoneet)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Upea työkone sisustustarra setti, poikien lemppari!
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra- setti (taikametsä)

  Sisustustarra- setti (taikametsä)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Suloinen sisustustarra setti satumaisilla eläinhahmoilla.
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (ralliautot)

  Sisustustarra -setti (ralliautot)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Vauhdikas ralliautot -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (raketti koirat)

  Sisustustarra -setti (raketti koirat)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Vauhdikas raketti koirat -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (rakkaat pehmolelut)

  Sisustustarra -setti (rakkaat pehmolelut)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Söpö pehmolelut -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (pöllön oksa ja ystävykset)

  Sisustustarra -setti (pöllön oksa ja ystävykset)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Suloinen pöllön oksa -sisustustarra setti
  Hinta: 34,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (pilvet)

  Sisustustarra -setti (pilvet)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Ihana pilvet -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra- setti (pikku dinot)

  Sisustustarra- setti (pikku dinot)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Söpö dino -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra- setti (paloautot)

  Sisustustarra- setti (paloautot)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Vauhdikas paloauto -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (maatilan iloiset eläimet)

  Sisustustarra -setti (maatilan iloiset eläimet)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Suloinen maatila -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra- setti (lentokoneet, vintage)

  Sisustustarra- setti (lentokoneet, vintage)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Vauhdikas lentokoneet -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (dinosaurukset)

  Loppu varastosta

  Sisustustarra -setti (dinosaurukset)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Hurja dinosaurus -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (avaruusseikkailu)

  Sisustustarra -setti (avaruusseikkailu)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Hauska avaruus -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Sisustustarra -setti (aakkoset, romanttinen)

  Sisustustarra -setti (aakkoset, romanttinen)

  Kauppias: Hattentatti Oy

  Romanttinen aakkoset -sisustustarra setti
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • Pöllöperhe2

  PÖLLÖPERHE2

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Pöllöperhe2 Valitse väri värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat tarran. Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena (tumman ruskeana).
  35,00 € - 53,60 € / kpl
 • MUMMOLAN SÄÄNNÖT

  MUMMOLAN SÄÄNNÖT

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Mummolan sääännöt Valitse värit tarralle värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä sen (esim. punainen). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena (tumman ruskeana).
  30,00 € - 52,32 € / kpl
 • Family Love

  Family Love

  Kauppias: Designtarrat

  Elä elämääsi perheesi ehdoilla, niin sen antama rakkaus ei koskaan lopu. Koko 56x28 cm Oletusväri musta. Mikäli haluat tuotteen muun värisenä, kirjoita väri lisätietoja kenttään. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Sisustustarrat valmistetaan aina tilauksen perusteella ja niillä ei ole palautusoikeutta.
  Hinta: 19,90 € / kpl
 • Tesktipilvi Spa

  TEKSTIPILVI SPA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Tekstipilvi Spa Valitse väri tarralle värikartasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat sen (esim. "punainen"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena.
  30,61 € - 38,67 € / kpl
 • kukkiva oksa

  KUKKIVA OKSA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Kukkiva oksa Valitse värit oksalle ja kukille värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat ne (esim. "oksa-musta, kukat-punainen"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena.
  32,12 € - 51,27 € / kpl
 • Kevätoksa

  KEVÄTOKSA

  Kauppias: Tarravimma Oy

  Kevätoksa Valitse värit oksalle ja lehdille värikastasta ja kirjoita lisätiedot-kenttään selkeästi, millä värillä haluat ne (esim. "oksa-musta, lehdet-lime"). Jos haluat tarran peilikuvana, kirjoita sekin lisätiedot -kenttään. Mikäli ko. tietoja ei ole merkitty, tuote valmistetaan kuvan mukaisena.
  34,60 € - 52,75 € / kpl
 • mt CASA 10cm - neonpunainen

  Loppu varastosta

  mt CASA Neonpunainen teippitapetti 10cm

  Kauppias: Teippitarha

  mt CASA, 10 cm leveä japanilainen mt CASA teippitapetti Neonpunaisena. Rullassa 10 metriä teippiä.

  Normaali hinta: 22,50 €

  Erikoishinta: 14,00 €

  / kpl

39 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva

  Asiakkaamme olivat kiinnostuneita myös näistä tuotteista