Green Bouquet Oy

Bellapuoti

Euca pesutiiviste 450 ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/u/Euca_pesuaine_ekologinen_yleispesuaine_www.saunalahja.fi.jpg
    ekologinen Euca pesuaine yleispesuaine
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/u/Euca_saunapesuaine_ekologinen_pesuaine_saunanpesu_.jpg
    saunan pesu saunanpesuaine yleispesuaine ekologinen Euca kodinhoito

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 11,55 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 16kpl

Toimitustapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Euca pesutiivisteellä puhdistuu ja raikastuu kaikki kodin vesipesua kestävät pinnat, myös laminaattilattiat, sillä se ei sisällä saippuaa. Pyykinpesussa ehdoton - ei jätä mitään tuoksua vaatteisiin. Euca pesutiiviste sisältää erityisen paljon eteeristä eucalyptusöljyä, joten se on luonnostaan desinfioiva. Mökkiläisen paras valinta; mökki, sauna, matot - et tarvitse muita pesuaineita!

Kauppias: Green Bouquet Oy

Yksityiskohdat

Euca pesutiivisteellä poistat tahrat ja raikastat koko kodin. Saunan pesuun Euca on ehdoton, sillä se sisältää raikastavaa ja luontaisesti desinfioivaa eteeristä eucalyptusöljyä. Euca pesee puhtaaksi matot ja sillä voi pestä kirjavat ja trikoovaatteet pesukoneessa, Euca raikastaa ja kirkastaa vaatteiden värit. Käytä Eucaa pesukoneessa vain korkeintaan kaksi korkillista koneelliseen pyykkiä. Valkopyykkiin Eucaa ei suositella jatkuvaan käyttöön, sillä se ei sisällä valkaisuaineita. Euca pesutiiviste ei sisällä fosfaatteja. Kokeile myös tahranpoistoon; kuulakärkikynä, marjatahrat, maitokahvi, ruoste ym. Kaada tahran päälle Eucaa laimentamattomana - anna vaikuttaa pari tuntia ja liota sekä pese koneessa. Tarkista aina ensin, että tekstiili kestää vesipesun.
Euca pesutiivisteellä raikastuu myös pahanhajuinen pesukone. Laita Eucaa 2 korkillista normaaliin pesuun 60 astetta - pari pesukertaa yleensä riittää raikastamaan pesukoneen. Pesukoneen paha haju voi johtua monesta syystä, usein se on pesuaineen sisältämä zeoliitti, joka kasaantuu koneen rakenteisiin. Euca pesutiiviste ei sisällä zeoliittiä.

Euca pesutiivisteen PH on neutraali.

Neutraalit - aine lasketaan neutraaliksi mikäli pH-arvo on välillä 6-8. Tämän kaltaiset aineet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat useimmille vedenkestäville/pitäville pinnoille.
Arvio
Olen kokeillut Euca-pesutiivistettä pyykinpesussa 40 asteisissa ohjelmissa. Olen pessyt sillä myös WC-altaan ja -istuimen. Aine toimii hyvin. Tuoksu on aluksi hyvin voimakas, mutta se haihtuu vaatteistakin nopeasti. (Lähettänyt Helena 6. heinäkuuta 2014)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Euca pesutiiviste 450 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio