Bellapuoti

Victorinox-veitset

Laadukkaat Victorinox veitset

Laadukkaat Victorinox veitset

Veitset valmistetaan erittäin laadukkaasta Dauphinox-teräksestä, tämän laatua valvotaan tarkasti Victorinoxin tehtaan laboratoriossa. Victorinox-veitset ovat ammattilaisten ykkösvalinta Suomessa ja sadassa muussakin maassa, viimeisimmän tekniikan ja tiukan laadunvalvonnan ansiosta. Veitset hiotaan ja teroitetaan partaveitsen teräviksi. Victorinox veitsiä voidaan teroittaa teräviksi normaaleilla teroitusvälineillä. Oikein käytettynä veitset kestävät kotikäytössä huippukuntoisina isältä pojalle.

Osta Victorinox veitsiä omaan keittiöösi suoraan Bellapuoti verkkokaupasta.

Bellapuoti verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Victorinox-veitset

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 598

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • KAI Shun Chopper 15cm, Musta/Rosteri

  KAI Shun Chopper 15cm, Musta/Rosteri

  Kauppias: Efin Online Oy

  Hinta: 177,95 € / kpl
 • Kokkiveitsi 20cm lahjapakkauksessa, Victorinox

  Kokkiveitsi 20cm lahjapakkauksessa, Victorinox

  Kauppias: Efin Online Oy

  Keskikokoinen kokkiveitsi, lahjapakkaus. Kokkiveitsi on keittiön yleisveitsi. Kokkiveitsellä leikataan useinmiten laikkualustaa vasten. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on suhteellisen leveä ja tukeva ja tietysti huipputerävä. SwissClassic Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin.
  Hinta: 51,95 € / kpl
 • Kuorimaveitsisetti, musta, Victorinox

  Kuorimaveitsisetti, musta, Victorinox

  Kauppias: Efin Online Oy

  Tämä kuorimasetti on monipuolinen, käytännöllinen ja turvallisesti pakattu. Siinä on kaksi kuorimaveistä ja kuorija. Sahalaitainen veitsi puree vaivatta kovaankin kuoreen tai sen voi poistaa kokonaan tehokkaalla kuorijalla. Suorateräinen veitsi on parhaimmillaan hedelmien ja vihannesten hukkapalojen poistamisessa. Setissä on seuraavat välineet: 7.6075 kuorija, 6.7603 kuorimaveitsi ja 6.7833 tomaattiveitsi.
  Hinta: 18,95 € / kpl
 • Kuorimaveitsisetti, punainen, Victorinox

  Kuorimaveitsisetti, punainen, Victorinox

  Kauppias: Efin Online Oy

  Tämä kuorimasetti on monipuolinen, käytännöllinen ja turvallisesti pakattu. Siinä on kaksi kuorimaveistä ja kuorija. Sahalaitainen veitsi puree vaivatta kovaankin kuoreen tai sen voi poistaa kokonaan tehokkaalla kuorijalla. Suorateräinen veitsi on parhaimmillaan hedelmien ja vihannesten hukkapalojen poistamisessa. Setissä on seuraavat välineet: 7.6075.1 kuorija, 6.7601 kuorimaveitsi ja 6.7831 tomaattiveitsi.
  Hinta: 19,95 € / kpl
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 598

Taulukko  Lista 

Laskeva