Infinita Oy

Bellapuoti

GEM vesipullo - Ametisti

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/I/M/IMG_4641.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/e/gem_bottle_ametist_logo.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/e/gemvesipullotlogolla_1.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 85,00 €

Erikoishinta: 75,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 9kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Ametisti GEM vesipullo
TYYNEYS - TASAPAINO - SISÄINEN RAUHA - ENERGIA
Ametisti GEM vesipullo by INFINITA. Anna mineraalien tuoda energiaa juomaveteesi ja muuttaa se todelliseksi jalokivieliksiiriksi, jonka energia leviää juomavedestä koko kehoosi ja herättää sinut sisältäpäin.

Kauppias: Infinita Oy

Yksityiskohdat

Ametisti GEM vesipullo
TYYNEYS - TASAPAINO - SISÄINEN RAUHA - ENERGIA

Ametisti GEM vesipullo by INFINITA. Anna mineraalien tuoda energiaa juomaveteesi ja muuttaa se todelliseksi jalokivieliksiiriksi, jonka energia leviää juomavedestä koko kehoosi ja herättää sinut sisältäpäin.

Ametisti on korkean värähtelyn kivi, joka on ihanteellinen meditaatioon. Se on arvostettu sen kyvystä auttaa luomaan tasapainoa, kärsivällisyyttä ja sisäistä rauhaa vakauttaen tunteita. Ametisti avaa portin jumalalliselle tietoisuudelle ja korkeammalle intuitiolle antamalla selvyyden, kun mieli on sekava. Ametisti rauhoittaa, luo tyyneyttä ja mielenrauhaa elämään sekä voimistaa intuitiota ja unelmien visiointia. Ametisti tunnetaan myös nimellä "Traveller's Stone", joka tarjoaa lisää suojausta, kun olet matkalla tutustumaan uusiin paikkoihin. Voimakas suojelija ja parantaja, lisää psyykkisiä kykyjä ja avartaa henkistä tietoisuutta, stimuloi kurkkuchakraa, puhdistaa auraa, muuntaa energiaa myönteiseksi ja rauhoittaa mieltä. Ametisti auttaa omaksumaan uusia ideoita ja ymmärtämään syy-yhteyksiä. Ametisti tukee mielenrauhaa, lievittää emotionaalista ja fyysistä kipua. Ametisti voi jopa auttaa solujen uudistumisessa, unettomuudessa sekä mielialan vaihteluissa.

Voit käyttää GEM vesipullo vettä myös ruuanlaittoon, lemmikkien juomavedeksi ja kukkien kasteluun.
GEM vesipullo kulkee kätevästi mukana esim. töihin, kouluun, urheillessa, harrastuksiin, matkoille.

Materiaali:
- Luonnon ametisti, sen väri vaihtelee hennon lilan laventelista - tummaan purppuraan ja sen kirkkaus vaihtelee lähes täysin läpinäkyvästä, aavistuksen läpikuultavaan.
- Ruostumaton teräskorkki ja pohja - molemmat voidaan poistaa puhdistusta varten.
- Lasipullo: Korkea laatuista borosilikaattilasi (erityisen kuumuutta kestävä lasilaatu) Lasiosa voidaan pestä astianpesukoneessa. 100% BPA vapaa ja lyijytön

Tuotetiedot:
- Pullon tilavuus: noin 550 ml, riippuen kiven koosta - Ametistin koko: 2 – 2.5 cm leveä. | 8 - 10 cm korkea
Huom: Jokainen jalokivi on luonnollinen yksilö niiden koko ja muoto voi vaihdella sekä myös säröt ja juonteet kuuluvat niiden olemukseen.
Arvio
5/kurkkuchakrat kyl ja yks ehk ihan korkeimmista värähtelyistä mitä kivellä on koskaan ollu vaikka se onki ollu mulle ihan todellaki tosi hyvä kivi :) (Lähettänyt Seppo (nimi muutettu) 21. elokuuta 2019)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: GEM vesipullo - Ametisti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio