Efin Online Oy

Bellapuoti

Keraaminen veitsisetti

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/2/428b23579df8d0c7d12db6baf6e9a008.jpg
Hinta: 24,95 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Nouto Postista, 4,90 €

Kuvaus

Keraamiset veitset ovat valmistettu zirkoniumoksidista, joka on jopa 10 kertaa vahvempaa materiaalia kuin normaali teräs.  Sinun ei siis tarvitse teroittaa veitsiä läheskään niin usein kuin normaaleja teräsveitsiä, voisi sanoa että ovat melkein tylsymättömiä. Tämän veitsisetin hommaamalla keittiöveitsiesi käyttöikä pidentyy huomattavasti. Terät hylkivät ruokien mikrobeja ja kestävät keittiössä ilmaantuvia happoja, suoloja ja öljyjä paremmin kuin metalliset veitset. Terät ovat valkoiset ja säilyy hyvännäköisinä hylkivän pintansa ansiosta. Veitsillä saa keittiössä todella hyvää jälkeä aikaan, koska ne ovat todella teräviä ja kevyitä. Terät eivät myöskään ole magneettisia, eikä ruostu. Muovisista kahvoista saat pysyvän otteen, ovat hyvästi muotoiltu ja sopii hyvin niin pieneen kuin isompaakin käteen. HUOM! Keraaminen veitsi on tarkoitettu tuoreiden raaka-aineiden käsittelyyn. Ei sovellu pakasteiden tai muiden kovien materiaalien leikkaamiseen. Veitset ei kestä kovia iskuja, joten vältä niiden pudottamista kovalle alustalle. Veitset on pestävä käsin, mikä sujuu vaivatta likaahylkivän pintansa ansiosta. Leikatessa on käytettävä puista tai muovista leikkuulautaa.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Efin Online Oy

Yksityiskohdat

Yleistä:

Keraamiset veitset ovat valmistettu zirkoniumoksidista, joka on jopa 10 kertaa vahvempaa materiaalia kuin normaali teräs.

Sinun ei siis tarvitse teroittaa veitsiä läheskään niin usein kuin normaaleja teräsveitsiä, voisi sanoa että ovat melkein tylsymättömiä. Tämän veitsisetin hommaamalla keittiöveitsiesi käyttöikä pidentyy huomattavasti.

Terät hylkivät ruokien mikrobeja ja kestävät keittiössä ilmaantuvia happoja, suoloja ja öljyjä paremmin kuin metalliset veitset. Terät ovat valkoiset ja säilyy hyvännäköisinä hylkivän pintansa ansiosta.

Veitsillä saa keittiössä todella hyvää jälkeä aikaan, koska ne ovat todella teräviä ja kevyitä. Terät eivät myöskään ole magneettisia, eikä ruostu. Muovisista kahvoista saat pysyvän otteen, ovat hyvästi muotoiltu ja sopii hyvin niin pieneen kuin isompaakin käteen.

HUOM! Keraaminen veitsi on tarkoitettu tuoreiden raaka-aineiden käsittelyyn. Ei sovellu pakasteiden tai muiden kovien materiaalien leikkaamiseen. Veitset ei kestä kovia iskuja, joten vältä niiden pudottamista kovalle alustalle.

Veitset on pestävä käsin, mikä sujuu vaivatta likaahylkivän pintansa ansiosta.

Leikatessa on käytettävä puista tai muovista leikkuulautaa.


Tekniset tiedot:
 • Valkoiset tyylikkäät terät
 • Mustat kumiset kahvat
 • Eivät ruostu
 • Eivät ole magneettisia
 • Lämmönkestävä, vältä kuitenkin avotulta

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Keraaminen veitsisetti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Palovaroitin Kupu, valkoinen harmaa - Jalo Helsinki

  Palovaroitin Kupu, valkoinen harmaa - Jalo Helsinki

  #315#sndchain_35552

  Hinta: 23,95 € / kpl
 • Maustepurkki Teräskorkilla

  Maustepurkki Teräskorkilla

  #315#sndchain_77637

  Hinta: 1,95 € / kpl
 • Sitruunapullavuoka 7cm

  Sitruunapullavuoka 7cm

  #315#sndchain_78404

  Hinta: 3,95 € / kpl
 • Palovaroitin Lento, valkoinen - Jalo Helsinki

  Palovaroitin Lento, valkoinen - Jalo Helsinki

  #315#sndchain_35555

  Hinta: 25,95 € / kpl