Kehologi

Bellapuoti

Mineraalinaamio pH 7,5

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/i/minernaamio.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 39,80 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 9kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

maamineraaleja sisältävä naamio, jota levitetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle kasvoihin, kaulaan ja dekolteen alueelle.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Kehologi

Yksityiskohdat

maamineraaleja sisältävä naamio, jota levitetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle kasvoihin, kaulaan ja dekolteen alueelle. Annetaan vaikuttaa n. 20 min. kosteassa saunassa tai kostean emäshautueen alla, minkä jälkeen naamio huuhdellaan vedellä tai pyyhitään tummalla kostealla pyyhkeellä pois. Soveltuu erinomaisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle, ylihapettuneelle iholle, se syväpuhdistaa ihoa kuona-aineista, hapoista ja myrkyistä. Sisältää runsaasti mineraaleja kuten: rauta, kalkki, magnesium, kalium ja piimaa.


Käytetään: syväpuhdistamaan ihoa ja parantamaan ihon omaa kosteutuskykyä sekä tasapainottamaan rasvaneritystä. Ihosta tulee sileä, kiinteä ja tasaisen värinen. Naamio sitoo itseensä kuona-aineita ja se syväpuhdistaa. Sen hienot mineraalirakeet neutraloivat happoja.


Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä kamferi (lämmittää ihon pintaa), rosmariini (rauhoittaa tulehduksia), inkivääri (aktivoi pintaverenkiertoa), savi (erittäin mineraalipitoinen, imukyky), allantoin (kosteutta), urea (kosteuttaa ja kiinteyttää) ja natriumsitratti (emäs).

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Mineraalinaamio pH 7,5

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio