Bellapuoti

Käsintehdyt Korut

Käsintehdyt Korut

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 2275

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • AVAINnauha - Puuhelmistä, musta

  AVAINnauha - Puuhelmistä, musta

  Kauppias: Amppeli

  AVAINKORU, avainkorttikoru, henkilökorttipidike. Käsityönä valmistettu puuhelmistä sekä vahatusta puuvillanauhasta jossa turvalukko joka aukeaa mikäli nauha joutuu kovaan vetoon. Nauhan pituus noin 100cm. Voit itse säädellä vähän nauhan pituutta avaamalla lukon ja tekemällä siihen uuden solmun haluttuun kohtaan. Tai voimme auttaa siinä kun ilmoitat pituuden 85-100cm. KLIKKAAMALLA AMPPELIN KUVAA LÖYDÄT LISÄÄ TUOTTEITAMME.
  Hinta: 14,80 € / kpl
 • AVAINnauha -  SYDÄMET, vaal.punainen

  AVAINnauha - SYDÄMET, vaal.punainen

  Kauppias: Amppeli

  AVAINKORU, avainkorttikoru, henkilökorttipidike. Käsityönä valmistettu puuhelmistä, polymeerimassasta käsintehdyistä sydämistä sekä vahatusta puuvillanauhasta jossa turvalukko joka aukeaa mikäli nauha joutuu kovaan vetoon. Nauhan pituus noin 100cm. Voit itse säädellä nauhan pituutta avaamalla lukon ja tekemällä siihen uuden solmun haluttuun kohtaan. Voimme tehdä sen puolestasi jos tiedämme mikä on haluamasi pituus 85....100cm. 100cm. pituus on hyvä jos halutaan pitää avainnauhaa rintataskussa. KATSO LISÄÄ VALMISTAJAN TUOTTEITA sivulta kauppiaat ja sieltä: AMPPELI, Helsinki
  Hinta: 16,80 € / kpl
 • Aika Koru Pinkit strassit hopealla pohjalla

  Aika Koru Pinkit strassit hopealla pohjalla

  Kauppias: Möffeli

  Hajoita aika, ripusta se kaulaan ja nauti elämästä!
  Hinta: 15,00 € / kpl
 • Äiti -nappikorvikset eri värejä

  Äiti -nappikorvikset eri värejä

  Kauppias: Meimi design

  Äidille ihanat korvikset! Valitse mustat tai valkoiset
  15,90 € / kpl
 • HEIJASTAVA LAUKKUKORU, hopea

  HEIJASTAVA LAUKKUKORU, hopea

  Kauppias: Amppeli

  NÄY PIMEÄSSÄ, lisänäkyvyyttä heijastavalla korulla.. Koskaan ei voi olla liikaa näkyvillä pimeällä kadulla tai maantiellä. Valmistamme laukkukoruja joissa EN471 standardin täyttävää heijastinnauhaa sekä helmiä. . Korun kokonaispituus on noin 16,5cm. molempien lukkojen kanssa. Tuotteessa on kaksi rapulukkoa. Pienempi ja isompi. Voit valita kumpaa käytät tarpeesi mukaan. Turvallista matkaa.
  Hinta: 8,00 € / kpl
 • korvakorut kulta lehdykät

  Korvakorut kulta lehdykät

  Kauppias: Silkkivi tmi

  Korut valmistettu särölasihelmestä ja käsin muotoillusta korumuovista. Muovilehdyköiden väri kulta ja pinta helmiäinen.Särölasi on osittain läpinäkyvä ja osin musta. Korujen korkeus n.3 cm. Koukut hopeoitua korumetallia.
  Hinta: 8,40 € / kpl
 • korvakorut vaaleanpunaiset lehdykät

  Korvakorut vaaleanpunaiset lehdykät

  Kauppias: Silkkivi tmi

  Korut valmistettu särölasihelmestä ja käsin muotoillusta korumuovista. Muovilehdyköiden väri lähellå marjapuuron punaista ja pinta helmiäinen. Korujen korkeus n.4 cm. Koukut hopeoitua korumetallia.
  Hinta: 8,40 € / kpl
 • korvakorut kuusi

  Korvakorut kuusi

  Kauppias: Silkkivi tmi

  Korut on käsityönä muotoillut ja valmistettu korumuovista. ovat kevyet ja mukavat Jokainen lehdykkä on yksilöllinen.Pinta helmiäishohtoinen hopea ja turkoosi.Korujen koukut hopeoitua korumetallia. korkeus n. 3 cm.
  Hinta: 8,40 € / kpl
 • 218 Kaulakoru - eri värejä

  218 Kaulakoru - eri värejä

  Kauppias: Nengo

  Kimalteleva virkattu kaulakoru, useita värivaihtoehtoja.
  18,90 € / kpl
 • pieni viuhka korvakoru

  Sisäkumikorvakoru, pieni viuhka

  Kauppias: Asmi

  Polkupyörän sisäkumista valmistetut korvakorut. Ihanan kevyet suuresta koostaan huolimatta. Metalliosat kirurginterästä
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • Tonttukorvakorut Mini

  TonttuKorvakorut Mini

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Hauskat ja suloiset tonttukorvakorut vaikka pikkujouluihin.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • Siro henkilökortti-/ avainnauhaketju

  Siro henkilökortti-/ avainnauhaketju

  Kauppias: Katriinakorut Oy

  UUTUUS! Siro henkilökortti-/ avainnauhaketju, jonka materiaalina on hieman harmaansävyinen kulmikkaaksi hiottu kristalli, pyöreä musta onyx ja pienikokoinen valkoinen makeanveden helmi.
  Hinta: 22,90 € / kpl
 • Rakas Äiti vintagekorvakorut

  Rakas Äiti vintagekorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 16mm. Korvakorujen koukut ja korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä korumetallia.
  Hinta: 16,95 € / kpl
 • Ihana Ystävä nappikorvakorut, mustat

  Ihana Ystävä nappikorvakorut, mustat

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 12mm. Korvakorujen korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä kirurginterästä ja stopparit silikonia.
  Hinta: 13,95 € / kpl
 • Upeat tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Upeat tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Upeat tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925) ja Swarovskihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925) ja Swarovskihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Värikkäät tupsukorvakorut hopeakoukuilla (925) ja Swarovskihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • 3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI

  3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI Juhlava kolmirivinen käsikoru on tehty helmiäishelmistä useita värejä, korussa on kristallein koristeltu korunjakaja, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm. Valitse haluamasi pituus ja väri valikosta
  Hinta: 22,00 € / kpl
 • 3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydänriipus 40 mm jossa bicone kristalli 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Värit: hopeavalkoinen, mustavalkoinen, punavalkoinen, pinkkivalkoinen, turkoosivalkoinen, lilavalkoinen, vaaleanpunavalkoinen Valitse haluamasi pituus ja helmien väri valikosta
  Hinta: 30,00 € / kpl
 • Vintagehenkiset korvakorut

  Vintagehenkiset korvakorut

  Kauppias: Selma Dreams

  Vintagehenkiset korvakorut. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 9,00 € / kpl
 • 3286,6 Alise Design avainkoru SULKA ketjulla

  3286,6 Alise Design avainkoru SULKA ketjulla

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,6 Alise Design avainkoru SULKA ketjulla Avainkaulakoru vahvalla ketjulla koko 6 mm, ketju kestää hyvin avainten painon ja on kevyt käyttää, korussa on ääretön linkki jossa sulkariipus 45 mm sekä savukristallikukka 10 mm, lukko - osa on irrotettava jolloin voit käyttää korua myös normaalina kaulakoruna, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 22,00 € / kpl
 • 3285,9 Alise Design ORANSSI muunneltava puuhelmi avainkoru

  3285,9 Alise Design ORANSSI muunneltava puuhelmi avainkoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3285,9 Alise Design ORANSSI muunneltava puuhelmi avainkoru Pitkässä vahatussa puuvillanauhassa on laadukkaita oransseja sekä mustia puuhelmiä 10 mm, taotussa renkaassa on riipusosassa helmiä ja antiikkihopeisia siipiä 30 mm ja 10 mm, sekä suuri lukko jonka voit irrottaa ja käyttää korua normaalisti kaulakoruna, korussa on liukuva solmukiinnitys, jolla voit säätää nauhan pituutta lyhemmäksi tai pidemmäksi 10 - 15 cm liukumalla. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita pituus, viesti kauppiaalle kohdassa.
  Hinta: 26,00 € / kpl
 • 3285,7 Alise Design PUNAINEN muunneltava puuhelmi avainkoru

  3285,7 Alise Design PUNAINEN muunneltava puuhelmi avainkoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3285,7 Alise Design PUNAINEN muunneltava puuhelmi avainkoru Pitkässä vahatussa puuvillanauhassa on laadukkaita punaisia, mustia sekä hopean värisiä puuhelmiä 10 mm, taotussa renkaassa on riipusosassa helmiä ja antiikkihopeisia siipiä 30 mm ja 10 mm, sekä suuri lukko jonka voit irrottaa ja käyttää korua normaalisti kaulakoruna, korussa on liukuva solmukiinnitys, jolla voit säätää nauhan pituutta lyhemmäksi tai pidemmäksi 10 - 15 cm liukumalla. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita pituus viesti kauppiaalle kohdassa.
  Hinta: 26,00 € / kpl
 • 3284,9 Alise Design - Avainkoru kristallisydän nahkanauhassa

  3284,9 Alise Design - Avainkoru kristallisydän nahkanauhassa

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,9 Alise Design - Avainkoru kristallisydän nahkanauhassa Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ) nauhassa on taotturengas linkki 23 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on upeasti välkkyvä AB kristallisydän 20 mm joka on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan, riipuksena on suuri kaunis sulkariipus 45 mm sekä savukristalli 15 mm, molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla renkaaseen, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa lukon pituudella 10 cm. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 28,00 € / kpl
 • 3284,8 Alise Design - Avainkoru nahkanauha / sulka

  3284,8 Alise Design - Avainkoru nahkanauha / sulka

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,8 Alise Design - Avainkoru nahkanauha / sulka Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ) nauhassa on tekstirengas linkki 23 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on savulasisydän 20 mm jonka toinen puoli on hopean värinen sydän on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan, riipuksena on suuri kaunis sulkariipus 45 mm sekä savukristalli 15 mm, molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla renkaaseen, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa lukon pituudella 10 cm. Pituudet: 70 cm, 80 cm , 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.

  Normaali hinta: 30,00 €

  Erikoishinta: 27,40 €

  / kpl
 • 3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi

  3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ), nauhassa on ääretön linkki 30 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on mattahelmi 10 mm, riipuksena on musta iso mattahelmi 14 mm jossa ketjuja, helmet on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla linkkiin, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa 14 cm. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.

  Normaali hinta: 30,00 €

  Erikoishinta: 27,40 €

  / kpl
 • 3284,6 Alise Design - Avainkoru nahka / sydän

  3284,6 Alise Design - Avainkoru nahka / sydän

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,6 Alise Design - Avainkoru nahka / sydän Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ), nauhassa on ääretön linkki 30 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on savulasisydän 20 mm jonka toinen puoli on hopean värinen, sydän on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan, riipuksena on musta mattahelmi 14 mm jossa ketjuja, molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla linkkiin, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa 14 cm. Pituudet 70 cm, 80 cm, 90 cm100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 28,00 € / kpl
 • 3284,5 Alise Design - Avainkoru nahka / sulka

  3284,5 Alise Design - Avainkoru nahka / sulka

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,5 Alise Design - Avainkoru nahka / sulka Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ) nauhassa on tekstirengas linkki 23 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on musta mattahelmi 10 mm joka on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan, Riipuksena on suuri kaunis sulkariipus 45 mm sekä savukristalli, molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla renkaaseen, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa lukon pituudella 10 cm. Pituudet 70 cm, 80 cm ,90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 28,00 € / kpl
 • 3284,4 Alise Design - Rose avainkaulakoru

  3284,4 Alise Design - Rose avainkaulakoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,4 Alise Design - Rose avainkaulakoru Avainkorussa on tummanpunaisia helmiäishelmiä 10 mm, vaalean. punaisia kuuhelmiä 8 mm sekä LOVE sydänriipus, korua voi käyttää myös normaalisti kaulakoruna, irrottamalla erillisen avaimille tarkoitetun lukko -osan, Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle. Avainkorussa on tummanpunaisia helmiäishelmiä 10 mm, vaalean. punaisia kuuhelmiä 8 mm sekä LOVE sydänriipus, korua voi käyttää myös normaalisti kaulakoruna, irrottamalla erillisen avaimille tarkoitetun lukko -osan, Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 26,50 € / kpl
 • 3284,3 Alise Design - Turkoosi avain / kaulakoru

  3284,3 Alise Design - Turkoosi avain / kaulakoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,3 Alise Design - Turkoosi avain / kaulakoru Monikäyttöisessä kaula / avainkorussa on turkooseja ja valkoisia helmiäishelmiä 8 - 10 mm, turkooseja röpelöpintaisia kuuhelmiä 8 mm linkitettynä papuketjuun, riipusosassa on sydänriipus 12 mm ja kaunis lehtiriipus 30 mm jossa bicone kristalli 8 mm, lukkona vahva iso papukaijalukko 20 mm, lukko on kiinni pienemmällä lukolla renkaassa jolloin korua on mahdollisuus käyttää ilman lukko - osaa normaalina kaulakoruna. Korun kaikki osat ja ketju ovat hopeoituja, ei sisällä nikkeliä. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 26,50 € / kpl
 • 3284,2 Alise Design - Muunneltava valkoinen avainkaulakoru

  3284,2 Alise Design - Muunneltava valkoinen avainkaulakoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,2 Alise Design - Muunneltava valkoinen avainkaulakoru Pitkässä avain/kaulakorussa on valkoisia helmiäishelmiä 10 mm, valkoisia lasihelmiä 10 mm sekä lasihelmiä 20 mm, riipusosassa on helmiä ja siipi 30 mm. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, lukko - osa on kiinni pienemmällä lukolla renkaassa jolloin korua on mahdollisuus käyttää ilman lukko - osaa normaalina kaulakoruna, useita pituuksia. Pituudet 70 cm, 80cm, 90cm. 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 26,50 € / kpl
 • Ihana Äiti nappikorvakorut

  Ihana Äiti nappikorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 12mm. Korvakorujen korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä korumetallia ja stopparit silikonia.
  Hinta: 13,95 € / kpl
 • Ihana Ystävä nappikorvakorut

  Ihana Ystävä nappikorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 12mm. Korvakorujen korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä kirurginterästä ja stopparit silikonia.
  Hinta: 13,95 € / kpl
 • 3284,1 Alise Design - Musta avainkaulakoru

  3284,1 Alise Design - Musta avainkaulakoru

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,1 Alise Design - Musta avainkaulakoru Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna, korussa on mustia lasihelmiä 6 mm, 10 mm, 12 mm, riipusosassa on hopeoitu korumetallisiipi ja kaunis hopeoitu lukko joka kiinnittyy koruun pienellä papukaijalukolla, Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 70 cm, 80cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 26,50 € / kpl
 • 3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  Kauppias: Alisev - koru

  3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI Kauniit korvakorut joissa on säihkyvät kristalli sydämet 10 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumalliin tulee mukaan silikoni tappi, pituus koukun yläosasta mitattuna 2,5 cm, nappimalli 2 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl
 • 3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI

  3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI

  Kauppias: Alisev - koru

  3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI Korvakoruissa on siipiriipus koko 50 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun alaosasta 5,5 cm ja nappimalli 5 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl
 • 3280 Alise Design Sulka korvakorut VALITSE MALLI

  3280 Alise Design Sulka korvakorut VALITSE MALLI

  Kauppias: Alisev - koru

  3280 Alise Design Sulka korvakorut VALITSE MALLI Korvakoruissa on sulkariipus koko 45 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun alaosasta 5 cm ja nappimalli 4,5 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl
 • Lintu - hopeariipus+ketju

  Lintu - hopeariipus+ketju

  Kauppias: Greivas Design

  Riipus jossa käsinsahattu kuvio. Tehty vanhasta hopealusikan pesästä. Käsityötä, elikä ei löydy kaksi samanlaista! Toimitetaan 70 cm hopeaketjulla.
  Hinta: 37,00 € / kpl
 • HEIJASTAVA LAUKKUKORU, sininen

  HEIJASTAVA LAUKKUKORU, sininen

  Kauppias: Amppeli

  NÄY PIMEÄSSÄ, lisänäkyvyyttä heijastavalla korulla.. Koskaan ei voi olla liikaa näkyvillä pimeällä kadulla tai maantiellä. Valmistamme laukkukoruja joissa heijastinnauhaa sekä helmiä. Kauniit korut laukussasi antavat sinulle lisänäkyvyyttä pimeällä. Korun helmet värjättyä jadea. . Korun kokonaispituus on noin 16,5cm. molempien lukkojen kanssa. Tuotteessa on kaksi rapulukkoa. Pienempi ja isompi. Voit valita kumpaa käytät tarpeesi mukaan. Turvallista matkaa.
  Hinta: 8,00 € / kpl
 • HEIJASTAVA LAUKKUKORU, oranssi

  HEIJASTAVA LAUKKUKORU, oranssi

  Kauppias: Amppeli

  NÄY PIMEÄSSÄ, lisänäkyvyyttä heijastavalla korulla.. Koskaan ei voi olla liikaa näkyvillä pimeällä kadulla tai maantiellä. Valmistamme laukkukoruja joissa heijastinnauhaa sekä helmiä. Kauniit korut laukussasi antavat sinulle lisänäkyvyyttä pimeällä. Korun helmet värjättyä jadea. . Korun kokonaispituus on noin 16,5cm. molempien lukkojen kanssa. Tuotteessa on kaksi rapulukkoa. Pienempi ja isompi. Voit valita kumpaa käytät tarpeesi mukaan. Turvallista matkaa.
  Hinta: 8,00 € / kpl
 • Nahkasulkakorvakorut, valkoiset

  Nahkasulkakorvakorut, valkoiset

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehdyt sulkakorvikset on valmistettu tukevasta nahasta. Käsinleikatut sulat ovat kooltaan noin 8x3cm. Jokainen sulka on uniikki. Korvakorujen koukut ovat nikkelitöntä, allergiselle sopivaa kirurginterästä.
  Hinta: 18,95 € / kpl
 • Rakas Mummo vintagekorvakorut

  Rakas Mummo vintagekorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 16mm. Korvakorujen koukut ovat ihoystävällistä ja allergiselle ihollekin sopivaa kirurginterästä.
  Hinta: 16,95 € / kpl
 • Hopeiset korvakorut pitsillä ja mustilla lasihelmillä

  Hopeiset korvakorut pitsillä ja mustilla lasihelmillä

  Kauppias: Selma Dreams

  Upeat korvakorut, joiden mustia lasihelmiä koristaa hopeoitu pitsi. Koukut ovat sterling hopeaa (925). Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • Ketjukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Ketjukorvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Ketjukorvakorut hopeakoukuilla (925). Helmet ostin Ateenasta, joten näitä on vain muutamat olemassa. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 13,00 € / kpl
 • Hopeat Ihana Ystävä nappikorvakorut, mustat (925)

  Hopeat Ihana Ystävä nappikorvakorut, mustat (925)

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 12mm. Korvakorujen korupohjat ovat 925 leimattua sterling hopeaa. Myös korvakorujen taustat ovat hopeaa.
  Hinta: 24,95 € / kpl
 • Nahkasulkakorvakorut, punaiset

  Nahkasulkakorvakorut, punaiset

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehdyt sulkakorvikset on valmistettu aidosta nahasta. Käsinleikatut sulat ovat kooltaan noin 8x3cm. Jokainen sulka on uniikki. Korvakorujen koukut ovat ihoystävällistä kirurginterästä.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Erikoishinta: 15,95 €

  / kpl
 • Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925)

  Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Ihanat Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925) ja sinisillä Swarovskihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa. Tahdotko korvakorut toisen värisinä? Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voin tehdä.
  Hinta: 13,00 € / kpl
 • Patinoidut meritähtikorvakorut

  Patinoidut meritähtikorvakorut

  Kauppias: Selma Dreams

  Patinoidut meritähtikorvakorut punaisilla turkoosihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 13,00 € / kpl
 • Ihanat keltaiset perhoskorvakorut

  Ihanat keltaiset perhoskorvakorut

  Kauppias: Selma Dreams

  Ihanat perhoskorvakorut. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa.
  Hinta: 9,00 € / kpl
 • PunatulkkuNappikorvakorut Mini

  PunatulkkuNappikorvakorut Mini

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Suloiset punatulkkunappikorvakorut sopivat käytettäväksi pitkin talvea.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • Paras Äiti hopeiset korvakorut (925), mustat

  Paras Äiti hopeiset korvakorut (925), mustat

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 12mm. Korvakorujen korupohjat ja taustat ovat sterlinghopeaa.
  Hinta: 22,90 € / kpl
 • Paras Äiti vintagekorvakorut

  Paras Äiti vintagekorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 16mm. Korvakorujen koukut ja korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä korumetallia.
  Hinta: 16,95 € / kpl
 • Paras Mummo vintagekorvakorut

  Paras Mummo vintagekorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 16mm. Korvakorujen korupohjat ja koukut ovat hopeanväristä nikkelitöntä korumetallia.
  Hinta: 16,95 € / kpl
 • Rakas Äiti vintagekorvakorut

  Rakas Äiti vintagekorvakorut

  Kauppias: The Bling connection

  Riikka luon käsintehtyjen korvakorujen lasien halkaisijat ovat 16mm. Korvakorujen koukut ja korupohjat ovat hopeanväristä nikkelitöntä korumetallia.
  Hinta: 16,95 € / kpl
 • Cat eye henkilökortti-/ avainnauhaketju

  Cat eye henkilökortti-/ avainnauhaketju

  Kauppias: Katriinakorut Oy

  IHANA UUTUUS! Lilan sävyisestä cat eye - korukivestä tehty henkilökortti-/ avainnauhaketju. Materiaalina lisäksi pienikokoista valkoista makeanveden helmeä.
  Hinta: 24,90 € / kpl
 • PunatulkkuNappikorvakorut

  PunatulkkuNappikorvakorut

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Suloiset punatulkkunappikorvakorut sopivat käytettäväksi pitkin talvea.
  Hinta: 18,00 € / kpl
 • JoulutorttuNappikorvakorut

  JoulutorttuNappikorvakorut

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Joulutorttujen ystävälle omat korvakorut.
  Hinta: 12,00 € / kpl
 • PipariKaulakoru Pinkki-Valkoinen

  PipariKaulakoru Pinkki-Valkoinen

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Suloinen piparikaulakoru joulun odotukseen.
  Hinta: 12,00 € / kpl
 • PipariKorvakorut Pinkki-Valkoinen

  PipariKorvakorut Pinkki-Valkoinen

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Hauskat piparikorvakorut sopivat hyvin joulun odotukseen.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • PipariKorvakorut Valkoinen

  PipariKorvakorut Valkoinen

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Hauskat piparikorvakorut sopivat hyvin joulun odotukseen.
  Hinta: 14,00 € / kpl
 • Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925)

  Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925)

  Kauppias: Selma Dreams

  Ihanat Liisa ihmemaassa-korvakorut hopeakoukuilla (925) ja punaisilla Swarovskihelmillä. Korut ovat nikkelittömät ja tulevat pienessä korurasiassa. Tahdotko korvakorut toisen värisinä? Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voin tehdä.
  Hinta: 13,00 € / kpl
 • LumihiutaleTähtikoruKaulakoru Harmaa

  LumihiutaleTähtiKaulakoru Harmaa

  Kauppias: Sunikorut - Kaikkee kivaa

  Talviaiheinen tähtiriipus harmaassa värissä.
  Hinta: 12,00 € / kpl
 • 3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI

  3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI

  Kauppias: Alisev - koru

  3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI Tyylikäs käsikoru jossa on hopean värisiä helmiäishelmiä 8 mm useita värejä, sekä siipiriipus 30 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikkiin pituuksiin. Pituudet: 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
  Hinta: 16,00 € / kpl
 • HEIJASTAVA LAUKKUKORU, JADE

  HEIJASTAVA LAUKKUKORU, JADE

  Kauppias: Amppeli

  NÄY PIMEÄSSÄ, lisänäkyvyyttä heijastavalla korulla.. Koskaan ei voi olla liikaa näkyvillä pimeällä kadulla tai maantiellä. Valmistamme laukkukoruja joissa heijastinnauhaa sekä helmiä. Kauniit korut laukussasi antavat sinulle lisänäkyvyyttä pimeällä. Korun helmet värjättyä jadea. . Korun kokonaispituus on noin 16,5cm. molempien lukkojen kanssa. Tuotteessa on kaksi rapulukkoa. Pienempi ja isompi. Voit valita kumpaa käytät tarpeesi mukaan. Turvallista matkaa.
  Hinta: 8,00 € / kpl
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-64 / 2275

Taulukko  Lista 

Laskeva