Bellapuoti

Kaisa Liskin joulunodotus

Kaisa Liski

KAISAN JOULUNODOTUS

En voisi elää parempaa aikaa, kuin joulunodotus. Kaikki kaapit ja kätköt on ladattu täyteen joulua varten laitettavia koristeita ja paketteja. Joululahjapaperia on meillä varmaan jo 500metriä, ja kuusi erilaista lahjanarurullaa. Eihän se nimittäin riitä, että on lahjat. Ne pitää tietenkin paketoida ihanasti ja lahjansaajan näköiseen pakettiin.

On ihan mahtavaa laittaa meidän pikku-Manulle siniset autopaperit ja kiiltävää narua, sekä pojantyttärelle Aavalle tietenkin pinkkiä ja paljon kauniita rusetteja. Mieheni Kimmo saa lahjansa miehekkään mustissa kääreissä ja paketit ovat suuria, niin kuin lahjan saajakin. Mutta mitä sinne pakettiin laitetaan. Paketointivälineet on kunnossa, mutta entäs sisältö.

Olen aina kiireinen, myös joulun alla, joten nettikaupat on aivan suosikkeja. Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Se on Bellapuoti. Bellan valikoima on uskomattoman ihana ja sivut on todella käyttäjäystävälliset.

Klikkasin esimerkiksi KOTI, jolloin silmiini osui tuiki tarpeellinen sammutuspeite. Yleensä ne on turvallisuudenkin kustannuksella jouduttu piilottaamaan esimerkiksi keittiön kaappiin, koska ulkonäkö ja värit eivät ole sopineet sisustukseen. Bellan ihanan tyylikkäät sammutuspeitteet kehtaa kuitenkin laittaa esille kodin kauneimmillekin paikoille.

Sammutuspeite

SISUSTUS puolelta löytyy Mummola-kyltti, jonka hinta ei päätä huimaa ja LAPSET klikin alta ihan mielettömän hauskan näköisiä maatuska-nukkeja.

Mummola kyltti
Maatuska


Bellapuoti on keskittymä ehdottomasti joulun parhaista lahjaideoista. Minä ostan jouluni BELLAPUODISTA.