Bellapuoti

Bellapuodin Joulukilpailu

Kilpailun säännöt

"Voita paras joululahja" -kilpailu ajalla 3.12.2014 - 10.12.2014

Kilpailun Järjestäjä: Hämeen Sanomat Oy, Vanajantie 7 13110 Hämeenlinna.

"Voita paras joululahja" kilpailuun viitataan jäljempänä nimellä "Kilpailu". Kilpailun ja siihen liittyvät arvonnat järjestää Hämeen Sanomat Oy.

Palkinto

Kaikkien Kilpailuun osallistuvien kesken arvotaan 11.12.2014:

- Yksi voittajan valitsema tuote Bellapuoti verkkokaupasta.

- Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista ja arvontaan voivat osallistua kaikki, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailuun saavat osallistua kaikki omalla nimellään, omalla sähköpostiosoitteellaan, puhelinumerollaan, osoitteellaan sekä valitsemallaan tuotteellaan. Osallistumalla Kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt ja Järjestäjän päätökset. Kilpailun viimeinen osallistumispäivä on 10.12.2014, ellei Järjestäjä toisin ilmoita.

Kukin henkilö saa osallistua Kilpailuun vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Kilpailuun osallistutaan menemällä osoitteeseen bellapuoti.com/joulukilpailu ja täyttämällä tämän jälkeen osallistumistiedot. Osallistumiseen vaadittavat tiedot ovat: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelin, lähiosoite, postinumero, paikkapaikka sekä haluamansa tuote.

Palkinnon voittamisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnon voittaneelle.

Kilpailun Järjestäjä ja Kilpailun tekninen toteuttaja eivät vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä, Kilpailuun osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai Kilpailuun osallistuvan henkilön muustakaan toiminnasta Kilpailuun liittyen. Järjestäjä ja Kilpailun tekninen toteuttaja eivät myöskään vastaa osallistuneen henkilön lähettämistä kutsuista eikä näiden takia aiheutuneista minkäänlaisista vahingoista. Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Järjestäjän vastuu Kilpailun kaikkia osanottajia kohtaan yhteensä ei voi millään perusteella ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kilpailuun, palkinnon lunastamisesta ja sen käyttämisestä. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä Kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.