Insjö Oy

Bellapuoti

Inari Plum Orange bagINbag

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/l/plum_orange.jpeg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 41,00 €

Erikoishinta: 35,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 9kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Plum Orange ulkopinta, Orange sisus. Inari-laukut on valmistettu parhaasta helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista (katso erikseen Inari–laukun seloste). Logo-tunnus ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Insjö Oy

Yksityiskohdat

Inari-laukut on valmistettu parhaasta helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista (katso erikseen Inari–laukun seloste). Logo-tunnus ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.

Plum Orange ulkopinta, Orange sisus. Tähän laukunjärjestelijään sopii erinomaisesti myös erikseen myytävä pikalukollinen Insjö-avainrengas.

Korkeus: 160 mm
Pituus yläosasta: 240 mm
Pohjan pituus: 200 mm
Pohjan leveys: 40 mm
Paino: 140 g

Insjö-laukunjärjestelijät (bagINbag) ovat oiva tapa järjestää päivittäiset pikkutavarasi kauniisti ja kätevästi isompaan laukkuusi. . Insjöstä saat puhelimesi helposti esiin, ja luottokorttisi sekä meikkituotteesi ovat kätevästi saatavilla. Erikseen myytävä pikalukollinen Insjö-avainrengas tekee avaimien hakemisesta vaivatonta.

Vaihtaessasi laukkua riittää, että siirrät Insjön laukusta toiseen. Pikkutavarasi seuraavat mukana ja säilyvät kauniissa järjestyksessä!

Inari–laukkusarja on edelleen kehitetty suositusta Inari-mallistamme. Innokkaan asiakaspalautteen perusteella on alaosaa levennetty siten, että lompakko mahtuu sujahtamaan Insjön pohjalle saakka. Inari Tuuli:n sisään on myös lisätty kaksi vetoketjullista pikkutaskua kolikoita ja pankki- ja muita kortteja varten.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Inari Plum Orange bagINbag

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio