Infinita Oy

Bellapuoti

Magnesiumsuihke 100 ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/magnesiumsuihke_t.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/magnesium_kuva.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/M/a/MagnesiumSuihke100ml.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/o/Logo_bdih.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 17,90 €

Erikoishinta: 13,90 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 10kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

MagnesiumSuihke 100 ml
• 100% luonnollinen
• Imeytyy tehokkaasti ihon läpi
• Yli 800 suihkasua

Kauppias: Infinita Oy

Yksityiskohdat

Magnesiumsuihke 100 ml.

MagnesiumSuihke
• 100% luonnollinen
• Imeytyy tehokkaasti ihon läpi
• Yli 800 suihkasua

Mikä on Zechstein Magnesium Oil?
Zechstein magnesiumöljy on täysin uusi ja innovatiivinen magnesium valmiste. Zechstein magnesiumöljyä suihkutetaan ulkoisesti suoraan iholle ja se imeytyy nopeasti ihonläpi koko kehoon. Zechstein magnesiumöljy on hyvin kylläistä magnesiumkloridi liuosta, joka tuntuu öljymäiseltä, johtuen sen suuresta kylläisyys asteesta, mutta ei ole öljyä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Magnesium - Mineral Power!
Magnesiumia tarvitsemme päivittäin, sillä keho ei pysty varastoimaan sitä. Enemmän kuin mikään muu aine, se auttaa stressiin, rauhoittaa hermostoa ja antaa meille energiaa, kestävyyttä ja voimaa.

Magnesium on välttämätön ...
• terveelle iholle, luustolle ja hampaille
• sydän-ja verisuonien terveyteen
•aineenvaihduntaan
• lihasten kehitykselle ja toiminnalle
•kaikille hermotoiminnoille
• stressiin
• hyvään uneen
•tehokas urheilijoille
• terveyden ylläpitämiseen

Miksi magnesium on niin tärkeää?
Magnesiumylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Magnesiumin saanti suositus vuorokaudessa on 300-400 mg. Tämä määrä täyttyy vain jos ylläpitää tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, syömällä runsaasti vihanneksia, hedelmiä, täysjyvätuotteita ja pähkinöitä.

Syyt riittämättömään magnesiumin saantiin:

• Epätasapainoinen ruokavalio
Teollisesti pitkälle jalostettuja elintarvikkeita, kuten valkoinen jauho, makeat ja rasvaiset ruoat tai nk. roskaruoka eivät sisällä riittävästi magnesiumia. Alkoholijuomat myös kuluttavat kehon magnesiumin.

• Stressi lisää magnesiumin tarvetta
Stressaavat tilanteet voivat johtaa kehon kokonaiskuormitukseen. Magnesium, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, ehkäisee mahdollisia stressin seurauksia ja oireita.

• Urheilu lisää magnesiumin tarvetta
Urheillessa keho kuluttaa huomattavasti enemmän magnesiumia. Lisäksi magnesiumia erittyy hikoillessa ihon läpi. Riittävä magnesiumin saanti lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista.

Magnesiumöljyn edut
Suun kautta nautittavista magnesium valmisteista keho pystyy hyödyntämään vain noin 10 – 20 %. Annoksen lisääminen on hyvin rajallista,sillä suuremmista annoksista voi ilmentyä ripulia.
Ulkoisesti suihkutettava magnesiumöljy imeytyy ihon läpi suoraan kehon soluihin, joissa sillä on suotuisia vaikutuksia. Vaikka toistuvasti käyttää magnesiumöljyä, ei edellä kuvattuja sivuvaikutuksia ilmene.

Magnesium Oil päivittäiseen käyttöön
Suihkuta aamulla ja illalla Zechstein magnesiumöljyä iholle -mieluiten olkavarteen ja olkapäähän - ja hiero kevyesti. Magnesiumöljy voi jäädä iholle tai sen voi pestä pois vedellä noin 10 minuutin kuluttua.

Magnesium Oil Urheilussa
Magnesiumöljy sopii erityisesti urheilu fitness hierontaan harjoittelun jälkeen. Magnesiumöljy spray vaikuttaa suoraan kehon osiin. Suihkuta ja hiero, magnesium imeytyy ihon läpi rentouttaen lihaksia ja sillä on rauhoittava vaikutus koko kehoon.

Suositus
Voi aiheuttaa kirvelyä herkälle iholle, jolloin sen voi pestä pois vedellä. Saatavilla myös herkän ihon Magnesium Oil Sensitive. Älä käytä Magnesium Oil spraytä silmiin tai rikkoutuneelle iholle.

Zechstein Magnesium Oil käyttö
Suihkuta magnesiumöljyä 2 kertaa päivässä, 4-5 suihkausta iholle ja hiero kevyesti. Suihkeen määrää voi lisätä hitaasti tarpeen mukaan, lisääntyneen fyysisen aktiivisuuden myötä.

Ainesosat:
Vesi, magnesiumkloridi Zechstein meren pohjasta (100% luonnollinen)

Zechstein magnesium lähde

Magnesiumkloridin kerrostumia esiintyy entisen Zechstein meren pohjassa, Hollannissa Veendamissa, jota pidetään maailman puhtaimman ja korkealaatuisimman luonnollisen magnesiumkloridin lähteenä. Siellä se on säilynyt miljoonia vuosia syvällä maan uumenissa saastumiselta. Erityistä tekniikkaa käyttämällä on magnesiumkloridista ja vedestä valmistettu magnesiumöljyä, kyllästettyä magnesiumkloridia.
Koska Zechstein magnesiumöljy on poikkeuksellisen puhdasta se on hyväksytty sellaisenaan terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Zechstein magnesiumiaöljy joutuu toistuvasti kemialliseen analyysiin. Tällä tavoin puhtaus ja kunkin erän laatu dokumentoidaan ja tarkastetaan. Water & Salt Magnesium Oil Zechstein on hyväksyttyä ja ISO-sertifioitua laatua, Zechstein Inside ® merkillä varustettu.
Arvio
Tämä on kolmas kokeilemani magnesiumsuihke ja ylivoimaisesti paras,imeytyy hetkessä ja tuntuu iholla miellyttävältä. Lihaskrampit helpottivat heti. (Lähettänyt Sanelma 14. helmikuuta 2018)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Magnesiumsuihke 100 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio