Infinita Oy

Bellapuoti

Cellfood® Vitamiini C+ Suihke 118 ml

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/e/Cellfood_VITC_.jpg
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/V/i/Vitamin_C_.jpg
Hinta: 37,95 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Cellfood® Vitamiini C+ Suihke 118 ml
Ravintolisä luonnosta.

Kätevä C-vitamiini+ suihkeena kielen alle !

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Infinita Oy

Yksityiskohdat

Cellfood® Vitamiini C+ Suihke 118 ml
Ravintolisä luonnosta.

Kätevä C-vitamiini+ suihkeena kielen alle !
Ainesosat: Puhdistettu vesi, Cellfood (Leväuute, Lithothamnium calcareum), riisietikka, glyseriini, askorbiinihappo (Cvitamiini),kirsikka-aromi, natriumseleniitti.
Käyttöohje: Suihkaise suoraan kielen alle, 4 suihkaisua 3 kertaa päivässä, pidä suussa vähintään 30 sekuntia ennen nielemistä. Kirsikan maku tekee siitä erityisen houkuttelevan myös lapsille.
118 ml suihkepullo, riittää 60 päiväannokseen.
CELLFOOD® Vitamiini C+ tulisi käyttää mieluiten yhdessä Cellfood tippojen kanssa, jota se ei yksin korvaa.
Mistä koostuu
CELLFOOD® vitamiini C+ suihke on ravintolisä, joka valmistetaan Cellfood tipoista johon on lisätty C-vitamiinia. Modulaattori fysiologisten prosessien hapetuksen-vähentämiseen. Kiitos ainutlaatuisen kielen alle suihkutettavan koostumusen sekä Cellfood kolloidisen ja elektrokineettisen ominaisuuden. C-vitamiini takaa optimaalisen hyötysuhteen.
Milloin ja miksi käyttää
CELLFOOD® Vitamiini C+ suihketta käytetään puutos oireyhtymiin, alentuneeseen saantiin ja / tai lisääntyneeseen C-vitamiinin tarpeeseen ja erityisesti lisäämään vastustuskykyä infektioita vastaan. Antioksidanttina, on suositeltavaa käyttää hapetus stressin ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, johon liittyy yli 100 sairauden riskitekijää, (ateroskleroosi, kohonnut verenpaine, nivelreuma, fibromyalgia, diabetes, dyslipidemia, Alzheimerin tauti jne.). Koska se auttaa elimistöä tuottamaan kollageenia on se lisäksi hyödyllinen iholle, limakalvoille (esim. ikenille) sekä luustolle, nivelille, jänteille ja verisuonille.
C-vitamiinin tärkeitä luonnollisia lähteitä ovat kasvikset, hedelmät ja peruna. Hedelmien ja vihannesten vähäinen syönti, tehoviljelyn köyhdyttämä maaperä, ruoan ylikypsentäminen, rajallinen kyky varastoitua elimistöön, tiettyjen lääkkeiden pitkäaikainen käyttö (antibioottit, ehkäisypillerit), tupakointi ja alkoholi lisäävät riskiä sairastua C-vitamiinin puutokseen, jopa ns. kehittyneissä maissa. C-vitamiinin puutos voi vaikuttaa useampaan eri osaan kehossamme. C-vitamiinin liian pieni saanti aiheuttaa väsymystä ja infektioherkkyyttä, pitkäaikainen puute voi johtaa keripukkiin.
C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka edistää kasvua sekä luuston ja hampaiden muodostumista.C-vitamiini auttaa elimistöä tuottamaan kollageenia.Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä tehtävä useiden eri kudosten muodostumisprosessissa. Sitä esiintyy muun muassa luustossa, ihossa, verisuonissa, hampaissa sekä rustoissa. Kollageenin riittävä tuotanto on välttämätöntä hyvin toimiville nivelille.
C-vitamiini toimii antioksidanttina eli suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta, ja näin ollen sairauksia ehkäisevä ja niiden etenemistä hidastava. Antioksidantit estävät hapetusstressiä, joka on osa syynä lähes kaikissa kroonisissa sairauksissa, kuten sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksen lisätaudeissa, syöpätaudeissa, tulehdustiloissa jne.
C-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista reaktiivisista happiyhdisteistä johtuvalta hapetusstressiltä. Reaktiiviset happiyhdisteet ovat sivutuote, jota syntyy muun muassa silloin, kun elimistömme kuluttaa happea aineenvaihdunnassa. Reaktiiviset happiyhdisteet, esimerkiksi vapaat radikaalit, voivat vahingoittaa kehon soluja, proteiineja sekä perimää. C-vitamiini on antioksidantti, joka pystyy suojaamaan soluja neutralisoimalla reaktiivisia happiyhdisteitä. Tämän lisäksi C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon.
C-vitamiinilla on hyvin tärkeä rooli sydäntautienprimaari- ja sekundaariehkäisyssä. C-vitamiini ehkäisee verenpaineen kohoamista sekä alentaafibrinogeenia, joka on valtimonkovetustaudin aiheuttaja.
C-vitamiini myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Erityisesti raskaan liikunnan yhteydessä on tärkeää saada riittävästi C-vitamiinia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Cellfood® Vitamiini C+ Suihke 118 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Fidget Spinner – Stressilelu

  Fidget Spinner – Stressilelu

  #246#SPIN-01

  Normaali hinta: 9,99 €

  Erikoishinta: 7,99 €

  / kpl
 • SuolaSpa-saunasetti

  SuolaSpa-saunasetti

  #246#IV01

  Hinta: 29,99 € / kpl
 • Himalajan Suolatyyny

  Himalajan Suolatyyny

  #246#F1ST

  Hinta: 9,90 € / kpl
 • CELLFOOD® MULTIVITAMIN SUIHKE100% RDA

  CELLFOOD® MULTIVITAMIN SUIHKE100% RDA

  #246#cellfood-05

  Normaali hinta: 37,95 €

  Erikoishinta: 32,00 €

  / kpl