Infinita Oy

Bellapuoti

CELLFOOD® Oxygen Gel 50 ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/x/oxygen_gel.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/e/Cellfood_OXYGEN_GEL.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/e/cellfood_sarja_3.jpg
Hinta: 45,95 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

CELLFOOD® Oxygen Gel 50 ml

Happipitoinen ihonhoitogeeli
Täydellinen Anti-age ihon terveydelle ja kauneudelle
Ihon hyvinvointiin. Ravitsee, nuorentaa, kosteuttaa ja palauttaa ihon elinvoimaa.
Voidaan käyttää päivittäiseen ihon hoitoon kasvoille tai naamiona, meikin alle, iho ongelmien ehkäisyyn ja hoitoon, esim. ikääntymisen ehkäisyyn, auringon polttamalle iholle, tulehduksiin, palovammoihin allergiseen ihottumaan sekä psoriin.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Infinita Oy

Yksityiskohdat

CELLFOOD® Oxygen Gel 50 ml

Happipitoinen ihonhoitogeeli
Täydellinen Anti-age ihon terveydelle ja kauneudelle
Ihon hyvinvointiin. Ravitsee, nuorentaa, kosteuttaa ja palauttaa ihon elinvoimaa.
Voidaan käyttää päivittäiseen ihon hoitoon kasvoille tai naamiona, meikin alle, iho ongelmien ehkäisyyn ja hoitoon, esim. ikääntymisen ehkäisyyn, auringon polttamalle iholle, tulehduksiin, palovammoihin allergiseen ihottumaan sekä psoriin.

CELLFOOD® Oxygen Gelin Aloe vera, pehmentää, estää tulehdusta, uudistaa ja korjaa. Kamomillasaunion (Matricaria chamomilla) kasviperäisten aineiden atsuleenin ja bisabololin ainutlaatuiset ominaisuudet rauhoittavat ja virkistävät, jättäen iholle miellyttävän kosteutetun ja rentoutuneen tunteen. Glyseriini, luonnollinen kosteudensäilyttäjää, edistää ihon nesteytystä, joten se pehmentää ja tekee ihon joustavaksi. Cellfood® humushapoilla on tehokkaan suojaava vaikutus.
Ainesosat: Puhdistettu vesi, CELLFOOD liuos (merivedestä uutetut suolot, liuennut happi, riisietikka, hivenaineita ja aminohappoja), aloe barbadensis, kamomilla, gellaanikumi, risiiniöljy, sodium metasilicate, petroleum hydrocarbon, potassium sorbate.
Käyttöohje: Hiero kevyesti pieni määrä Oxygen Geeliä halutulle alueelle kunnes se on imeytynyt. Tuote ei ole rasvainen, imeytyy nopeasti. Pysyvämpiin ja vaikeampiin iho ongelmiin, sekoita kämmenellä CELLFOOD® Oxygen Geliin 1 tai 2 tippaa Cellfood tippoja ja levitä seos halutulle ihoalueelle.
Vain ulkoiseen käyttöön.

CELLFOOD® Oxygen Gel on ulkoisesti käytettävä geeli, joka sisältää CELLFOOD® liuosta, johon on yhdistetty Aloe vera uute (Aloe Barbadensis Miller), kamomilla (Matricaria kamomilla) ja glyseriini (glycerin). Ainutlaatuiset CELLFOOD® fysikaalis-kemialliset ominaisuudet mahdollistavat aktiivisten ainesosien nopean ja täydellisen imeytymisen ihon kerroksiin, ja näin iho hyödyntää kaikki niiden edulliset vaikutukset.

Milloin ja miksi käyttää
CELLFOOD® Oxygen Geliä voidaan käyttää, naamiona, meikin alla. Lisäksi sitä voidaan käyttää iho ongelmien ehkäisyyn ja hoitoon, esim. ikääntymisen ehkäisyyn, valon vaikutukseen, tulehdussairauksiin ja / tai rappeuttaviin sairauksiin (esim. Psoriasis), jne. Voidaan käyttää iholla edistämään pinnallisten haavoja paranemista.

Miten käytetään
CELLFOOD® Oxygen Gel sopii kaikille ihotyypeille ja sitä pitäisi käyttää sekä illalla että aamulla, huolellisen ihon puhdistuksen jälkeen. Hiero kevyesti pieni määrä geeliä halutulle alueelle kunnes se on imeytynyt. Tuote ei ole rasvainen ja imeytyy nopeasti. Pysyvämpiin iho ongelmiin, sekoita kämmenellä CELLFOOD® Oxygen Geliin 1 tai 2 tippaa Cellfood liuosta ja levitä seos halutulle ihoalueelle. Vain ulkoiseen käyttöön.

CELLFOOD Oxygen Gel koostumus:

Cellfood – Kehittämämme happivoide iholle sisältää 78 hivenainetta, 34 entsyymiä ja 17 aminohappoa. Tehokas ravitsemus orvaskedelle.

Aloe Vera– Kansainvälisesti arvostettu, merkittävä kasvi ihon luonnolliseen kosteuttamiseen ja pehmentämiseen, terveelle tai vahingoittuneelle iholle. Poikkeuksellisen hoitavat ominaisuudet.

Kamomilla – Luonnollinen ja suosittu ainesosa kasvojen hoitotuotteissa, Euroopassa. Se puhdistaa orvaskeden, samalla rauhoittava, rentouttava ja virkistävä iholle.

Fossiiliset orgaanisetaineet - Sekoitus 100% luonnollisia orgaanisia aineita, sisältävät hivenaineita, aminohappoja ja humushappoja, jotka ravitsevat ihoa.

Glyseriini - luonnollinen kosteudensäilyttäjä, houkuttelee kosteutta, tehden ihon pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Se lisää ihon silkkisyyttä ja tukee kosteustasapainoa.

CELLFOOD Oxygen Gel sisältää vain korkealaatuisia ainesosia. CELLFOOD Oxygen Gel on tehokas kaikille ihotyypeille. Ja se on allergiatestattu.
.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: CELLFOOD® Oxygen Gel 50 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio