Infinita Oy

Bellapuoti

CELLFOOD® MSM SUIHKE 30 ml

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/e/Cellfood_MSM.jpg
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/e/cellfood_sarja_1.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 41,95 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 27kpl

Toimitustapa: Nouto Postista, 3,95 €

Kuvaus

CELLFOOD® MSM Suihke 30 ml

Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste. Ainoa kielen alle suihkutettava valmiste. Tulehduksiin, allergioihin, nivelille, iholle, hiuksille, kynsille. Kolloidinen koostumus.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Infinita Oy

Yksityiskohdat

CELLFOOD® MSM Suihke 30 ml

Kolloidinen suololiuos. Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste.
Ainoa kielen alle suihkutettava valmiste.
Tulehduksiin, allergioihin, nivelille, iholle, hiuksille, kynsille. MSM suihke soveltuu erityisen hyvin urheilijoille, joilla se voi lievittää lihasarkuutta ja nopeuttaa lihasvammojen parantumista, koska rikillä on merkittävä rooli tukikudoksia rakentavan kollageenin muodostamisessa. Siitä voi olla apua myös nivelrikkoon, reumaan, erilaisiin tulehdussairauksiin ja kiputiloihin.
Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseriini, MSM metyylisulfonyylimetaani, Cellfood liuos (merivedestä uutetut suolot, liuennut happi, riisietikka), luonnollinen aprikoosi aromi, natriumbentsoaatti.
Käyttöohje: Ravista pulloa. 4 suihkaisua kielen alle, (noin 0,335 ml) anna vaikuttaa 30 sekuntia, niele. Toista 3 kertaa päivässä.
30 ml = noin 30 päiväannosta.
Ei sisällä hiivaa eikä gluteiinia.
Yksipuolinen tai epätasapainoinen ruokavalio ja ennen kaikkea liiallinen ruoan käsittely (esim.kukkakaali, parsakaali, tuore kala ja maito) kuumennus, kuivaus ja varastointi, voi johtaa metyylisulfonyylimetaanin (MSM) ehtymiseen, joka voi aiheuttaa tulehdusten pahenemista erityisesti hengitysteissä, ruoansulatuskanavassa ja tuki- ja liikuntaelimistössä.


Mistä koostuu
Cellfood® MSM suihke, ravintolisä on tehty Metyylisulfonyylimetaanista (MSM) ja Cellfood liuoksesta – ainut kielen alle suihkutettava valmiste. MSM on luonnollisessa muotossa, erittäin korkea biologinen hyötysuhde. Rikkiä sisältävät normaalisti monet tuoreet elintarvikkeet (esim. kala, pastöroimaton maito, kypsentämättömät vihannekset), mutta joka tuhoutuu helposti yleisillä ruoanlaitto tekniikoilla.


Miten toimii
Cellfood® MSM imeytyy nopeasti sidekudokseen, hyödyksi liikuntaelinten tulehduksissa sekä allergisissa reaktioissa, erityisesti ihon, sekä ylähengitysteiden ja ruoansulatuskanavan. Vaimentaa tulehduksia- ja kivuliaita oireita sekä rentouttaa lihasjännityksiä sekä mahdollisesti alentaa vapaiden radikaalien tasoa (antioksidantti). Hyödyksi jopa autoimmuunisairauksien reaktiivisuudessa. Lisäksi mahalaukun pH:ta puskuroiva vaikutus.


Milloin ja miksi käyttää
Cellfood® MSM suihke metyylisulfonyylimetaani, on luonnollinen sopii erityisesti käytettäväksi nivelkipuihin ja -tulehduksiin, jänteille ja lihaksille: päänsärky, niskakipu ja alaselän kipu, nivelrikko tai traumaattisen tapahtuman jälkeen, nivelreuma ja muut autoimmuunisairaudet (esim. systeeminen lupus erythematosus SLE), jännetulehdus, jännetuppitulehdus, rannekanavaoireyhtymä, fibromyalgia, jne. Erityisen tehokas nivelten jäykkyyteen ja vähentää urheilijoiden kivuliaita oireita liikaharjoittelun jälkeen, suositellaan myös allergioihin lääkehoidon ohessa, sekä lääkkeiden ohessa allergisiin sairauksiin, kuten ihon skleroderma ja lisääntyneestä mahahappojen erityksestä johtuvaan närästykseen. Rikkin puutteeseen.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: CELLFOOD® MSM SUIHKE 30 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio

Kauppiaan muita tuotteita

 • Fidget Spinner – Stressilelu

  Fidget Spinner – Stressilelu

  #246#SPIN-01

  Normaali hinta: 9,99 €

  Erikoishinta: 7,99 €

  / kpl
 • SuolaSpa-saunasetti

  SuolaSpa-saunasetti

  #246#IV01

  Hinta: 29,99 € / kpl
 • CELLFOOD® MULTIVITAMIN SUIHKE100% RDA

  CELLFOOD® MULTIVITAMIN SUIHKE100% RDA

  #246#cellfood-05

  Normaali hinta: 37,95 €

  Erikoishinta: 32,00 €

  / kpl
 • Himalajan Suolatyyny

  Himalajan Suolatyyny

  #246#F1ST

  Hinta: 9,90 € / kpl