Ilo Yllättää Tmi

Bellapuoti

ZIP-ILO® PikkuReppu, MustaValkoinen

Lisää kuvia

 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/i/zipilo__pikkureppu__mustavalkoinen__vetoketjulaukku.png
  Zip-Ilo® Pikkureppu on tyylikäs ja istuu säädettävän kantohihnan ansiosta hyvin jokaisen selkään.
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/i/zipilo__hihna_kiinni__pikkureppu_olalla__vetoketjulaukku.png
  Hihna suljettuna voit helposti kantaa Reppua olalla
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/i/pikkureppu_hihnan_saato_edessa__vetoketjulaukku__zipilo.png
  Zip-Ilo® Repun hihnassa on myös vetoketju, saat sen helposti avattua sopivaksi
 • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/i/zipilo__hihnan_saato_takana__pikkureppu__vetoketjulaukku.png
  Hihnaa säämällä saat Repun istumaan hyvin juuri omaan selkääsi

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 55,80 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 5kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

ZIP-ILO® isomman repun mitat ovat
n.20x23x9cm. Repun hihnan pituus on n.80cm, ja sitä voit säätää helposti avaamalla tai sulkemalla vetoketjua. Väri MustaValkoinen.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Ilo Yllättää Tmi

Yksityiskohdat

ZIP-ILO® on Rekisteröity Tavaramerkki, kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Jyväskylässä ja jokainen tuote on oma yksilönsä, jonka lopullinen muoto syntyy juuri siihen käytetyn vetoketjun luonnetta kuunnellen.

Repun hihna on kestävää polypropeiininauhaa ja vetoketjua. Vetoketjua avaamalla ja sulkemalla saat säädettyä repun istuvuutta juuri omaan selkääsi sopivaksi. Suljettulla hihnalla reppua on helppo kantaa myös olalla. Hihnan pituus on n. 80cm.


Repuissa on keinonahkapohja, jonka puhdistamiseksi riittää kostealla pyyhkiminen. Voit halutessasi pestä koko repun vedellä käsin, keinonahka haurastuu useissa konepesuissa, joten sitä ei suositella.

Repun sisällä on pieni vetoketjutasku.

Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.

Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki laukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Iloihin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: ZIP-ILO® PikkuReppu, MustaValkoinen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio