Ilo Yllättää Tmi

Bellapuoti

ZIP-ILO® pieni olkalaukku

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/i/lila_zipilo_vetoketjulaukku_vetoketjupussukka_meikkipussukka_olkalaukku_kasilaukku.png
    Zip-Ilo® pieni olkalaukku on tyylikäs ja moneen tilanteeseen sopiva laukku.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 48,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 5kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

ZIP-ILO® pieni olkalaukku on juuri sopiva kun mukaan tarvitset vain välttämättömät (lompakon, puhelimen ja vähän muuta pientä).
Väri Lila.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Ilo Yllättää Tmi

Yksityiskohdat

ZIP-ILO on Rekisteröity Tavaramerkki, kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Jyväskylässä ja jokainen tuote on oma yksilönsä, jonka lopullinen muoto syntyy juuri siihen käytetyn vetoketjun luonnetta kuunnellen.

Zip-Ilo® - Pieni olkalaukku on valintasi tilanteisiin, joissa riittää, että mukaan mahtuu lompakko ja puhelin, ehkä nenäliinapaketti tai jotain muuta pientä. Laukun mitat ovat korkeus x leveys x syvyys n.18x20x8cm.

Laukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.

Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 75-140cm.

Laukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku.

Laukun sisällä on avainlenkki.

Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.

Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.

Pesu-ja hoito-ohje: Laukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: ZIP-ILO® pieni olkalaukku

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio