Ilo Yllättää Tmi

Bellapuoti

ZIP-ILO® pieni olkalaukku

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/u/mustakeltainen_pieni_zipilo_olkalaukku_vetoketjulaukku.png
    Zip-Ilo® pieni olkalaukku on tyylikäs ja moneen tilanteeseen sopiva laukku.
Hinta: 43,80 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

ZIP-ILO® pieni olkalaukku on juuri sopiva kun mukaan tarvitset vain välttämättömät lompakon, puhelimen ja vähän muuta pientä.
Väri MustaKeltainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Ilo Yllättää Tmi

Yksityiskohdat

ZIP-ILO on Rekisteröity Tavaramerkki, kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Jyväskylässä ja jokainen tuote on oma yksilönsä, jonka lopullinen muoto syntyy juuri siihen käytetyn vetoketjun luonnetta kuunnellen.

Pieni olkalaukku on valintasi tilanteisiin, joissa riittää, että mukaan mahtuu lompakko ja puhelin, ehkä nenäliinapaketti tai jotain muuta pientä.

Laukun mitat ovat korkeus x leveys x syvyys n.18x20x8cm.

Olkalaukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.

Olkalaukun sisällä on avainlenkki.

Olkalaukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku.

Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 70-132cm.

Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki Zip-Ilo® vetoketjulaukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.
Tämä on Zip-Ilo® vetoketjutuotteisiin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.

Zip-Ilot® - vetoketjutuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.

Kaikkien Zip-Ilo® vetoketjulaukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.

Pesu-ja hoito-ohje: Zip-Ilo® olkalaukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: ZIP-ILO® pieni olkalaukku

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio