Bellapuoti

Silmien hoito

Silmien hoito

5 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • Silmämaski unimaski silmäsuoja vintage retro shabby chic pehmeä punainen sininen vihreä ruskea valkoinen kukat lahjaksi

  Silmämaski unimaski silmäsuoja vintage retro shabby chic pehmeä punainen sininen vihreä ruskea valkoinen kukat lahjaksi

  Kauppias: Poppyshome

  Pehmeä unimaski tai silmämaski vintage puuvillakankaista matkalle, lahjaksi tai itselle. Kuusi eri väri- ja kuviovaihtoehtoa.
  9,50 € / kpl
 • Inventia Collagen Serum, kollageeniseerumi + A- ja E-vitamiini, 15ml.

  INVENTIA COLLAGEN SERUM kollageeni + A- ja E-vitamiiniseerumi, 15ml.

  Kauppias: Nettex

  INVENTIA COLLAGEN SERUM kollageeni + A- ja E-vitamiiniseerumi, 15ml. Tehoseerumi silmänympärysihon hoitoon. Luonnontuote.

  Normaali hinta: 69,00 €

  Erikoishinta: 59,00 €

  / kpl
 • Lavera Illuminating Silmänympärysvoide 15ml -20%

  Lavera Illuminating Silmänympärysvoide 15ml -20%

  Kauppias: CosMerya

  Vuoden luonnonkosmetiikkatuote 2016! COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2016 Cosmopolitan Beauty Awards 2016 raati valitsi laveran Illuminating Eye Creamin vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi. "Huomaa heti, että tuote on luonnonkosmetiikkaa. Kevyt koostumus heijastaa valoa todella kauniisti. Silmänympärysiholle ei tee edes mieli laittaa paksua kreemiä." Cosmopolitan joulukuu 2015, s.70.

  Normaali hinta: 22,50 €

  Erikoishinta: 18,24 €

  / kpl
 • Dui Clinique - Unimaski eri värejä

  Dui Clinique - Unimaski

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Uniongelmia? Liian valoisaa, kaipaatko rentoutusta, haluatko ottaa päivätorkut, apua väsymykseen jne..Suunniteltu käytettäväksi erityisesti ripsienpidennysten kanssa. Silmälapuissa on "kolo", joka antaa pidemmillekin ripsille tilaa liikkua ja silmät voi jopa avata lappujen alla. Sopii erinomaisesti myös meikatuille silmille, esimerkiksi työmatkalle. Unimaskin kupera muoto "kolo" antaa silmien hengittää. HUOM! USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA JA KUOSEJA - TOIMITUS SISÄLTÄÄ SÄILYTYSPUSSUKAN!
  10,90 € / kpl
 • Messeguen-Silmänympärysvoide kukkavahoista 15 ml

  Messeguen-Silmänympärysvoide kukkavahoista 15 ml

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Ennaltaehkäisee ja hoitaa tummia silmänalusia, jäntevöittää ihoa ja hidastaa ryppyjen muodostusta. Voide pienentää myös silmäpusseja. Levitä pieni määrä huolellisen puhdistuksen jälkeen - taputtele kevyesti sormilla. Sopii myös herkkäsilmäisille sekä kuiville huulille. Parabeeniton. Miltei tuoksuton. Lue lisää tuotteesta alapuolella olevasta Lisätiedot kentästä!
  Hinta: 41,10 € / kpl

5 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva