Bellapuoti

Hygieniatuotteet

Hygieniatuotteet

6 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • Nurme Jalkakuorinta saippua

  Nurme Foot Scrup Soap-Jalkakuorintasaippua

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Poistaa kuolleet ihosolut, lian, kovettumat. Käytä tarvittaessa. On erittäin tehokas, riitoisa. Kauniit jalat joka päivä!
  Hinta: 10,95 € / kpl
 • Warpaint hampaiden valkaisu

  Warpaint luonnollinen hampaidenvalkaisu 30g

  Kauppias: OrganicYou

  Warpaint valkaisee ja huolehtii suun hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. 30g/50ml. Huolellisesti valituilla, 100% luonnollisilla ainesosilla Warpaint valkaisee ja kiillottaa hampaasi, vahvistaa kiillettä ja ikeniä sekä puhdistaa suusi. Warpaint vaalentaa tummentumat hellävaraisesti. Warpaint sisältää ainoastaan viittä eri ainesosaa, joista jokainen on tärkeässä osassa. Warpaintin pääraaka-aine on kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili, mutta lisäksi se sisältää puhdistavia ja raikastavia ainesosia, kuten bentoniittisavea sekä luomulaatuisia yrttiuutteita. Suurikokoinen pakkaus riittää noin 150 käyttökertaan. Vegaaninen tuote.
  Hinta: 37,00 € / kpl
 • Aquapick AQ-300

  Aquapick AQ-300

  Kauppias: Rehakka Group Oy

  "Must have" Suuhygienian tuote tulevaisuudelle. Aquapick on kehittynyt suun puhdistusjärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan (1800 pulssia minuutissa) vesisuihkun, joka korvaa tarvetta käyttää perinteistä hammaslankaa. Enää ei hammaslangan käyttö ole vaikea ja epähygieeninen urakka. Suun terveys on alku yleiselle terveyden ja hyvinvoinnin tasolle. Huono suun terveys voi johtaa moniin terveyskysymyksiin puhumattakaan kalliisiin hampaiden hoito laskuihin.
  Hinta: 149,00 € / kpl
 • Hyvän Olon Maailman Musliiniliina

  Hyvän Olon Maailman Musliiniliina

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Ekologinen kasvojenpesu liina. Kuorii ihoa hellävairaisesti kasvojen puhdistuksen yhteydessä. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä yhdessä toisen puhdistustuotteen kanssa tai kokeile sellaisenaan!

  Normaali hinta: 7,45 €

  Erikoishinta: 6,00 €

  / kpl
 • Messeguen Hellävarainen Vanilja Shampoo 200 ml

  Messeguen Hellävarainen Vanilja Shampoo 200 ml

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja helposti muotoiltaviksi. Lue lisää tuotteesta alapuolella olevasta Lisätiedot kentästä!

  Normaali hinta: 16,95 €

  Erikoishinta: 8,00 €

  / kpl
 • Denttabs hammasharja

  Hyvän Olon Maailman Denttabs hammasharja

  Kauppias: Aroma & Wellness

  Puhdas ja terve suu extra pehmeällä, erikoisohuella sekä suippokärkisellä nylonharjaksisella hammasharjalla. Puhdistaa hampaiden pinnat, välit tehokkaasti ikeniä, hammaskiillettä vaurioittamatta. Lue lisää tuotteesta sivun alalaidan lisätietoja kohdasta!

  Normaali hinta: 6,65 €

  Erikoishinta: 5,00 €

  / kpl

6 tuote(tta)

Taulukko  Lista 

Laskeva