Hattentatti Oy

Bellapuoti

Sisustustarra -setti (aakkoset, romanttinen)

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/a/hattentattiaakkoset1.jpg
  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/a/hattentattiaakkoset2.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 24,90 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Romanttinen aakkoset -sisustustarra setti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Hattentatti Oy

Yksityiskohdat

Sisustustarrasetti romanttisilla, hempeän värisillä aakkosilla. Lisäksi setissä on tähti, sydän, huutomerkki, kauttaviiva sekä lintu -tarra. Setissä on yhteensä 52 tarraa.

Luo oma teksti tms, vain mielikuvitus on rajana :) Katso setin aakkoset toisesta tuotekuvasta, huomaa, että setissä ei ole kirjaimia Ä,Ö.

Helppo asentaa. Tarrat ovat valmiita seinään laitettavaksi, et tarvitse liimoja tms.
Tarttuu hyvin tasaisille pinnoille, seinään, huonekaluihin, ikkunaan tms. Mitä tasaisempi pinta, sen parempi kiinnittyvyys.

Sisustustarrat on valmistettu ympäristöystävällisestä kalvosta, joten ne on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Tarrat sopivat siksi hyvin myös värilliselle seinälle ja taikkapa ikkunaan.
Tarrat voi myös irroittaa, eikä tarrojen siirto vahingoita tai jätä jälkiä/ tahmeaa kohtaa pinnalle. Tarroja voi kiinnittää myös uudelleen, mutta jokaisella irroittelukerralla tarra menettää hiukan kiinnittyvyyttään. Tarrat eivät välttämättä kiinnity hyvin kiiltäväpintaisen "liukkaan" tapetin päälle. Muista puhdistaa pinta pölystä, rasvasta ja muusta liasta, ennen tarrojen laittoa.

Setissä 2 tarra-arkkia, kumpikin kooltaan 23cm x 102cm. Aakkoset ovat hiukan erikokoisia, pienin n. 5,5cm korkea, suurin 11,5cm korkea.

Saat setistä sen kokoisen kun haluat riippuen miten asettelet tarrat seinälle tai oveen :)

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Sisustustarra -setti (aakkoset, romanttinen)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio