Fin Brands Oy

Bellapuoti

Valuvikoja-korttisarja

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/a/Panu_Villanen_KORTTIKOOSTE.jpg
    VALUVIKOJA-korttisarja

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 13,50 €

Erikoishinta: 10,00 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 60kpl

Toimitustapa: Kirje, 2,50 €

Kuvaus

Upea Valuvikoja-korttisarja on valmistettu taideteosten pohjalta kierrätyskartongille, luontoa säästävästi, Hämeenlinnassa.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Fin Brands Oy

Yksityiskohdat

Hämeenlinnalainen opettaja ja taiteilija Panu Villanen on kehittänyt ainutlaatuisen tavan valmistaa kierrätysmateriaalista taidetta. Nämä teokset ovat sekä yksilöllisiä metallireliefejä, joissa teosten valumateriaali on luonnolle vahingollista kierrätysjätettä: lyijyä ja tinaa, että hohdokkaita silhuettimaalauksia.
Jokainen teoksiin käytetty luontoa vahingoittava kierrätysjätegramma on poissa luonnosta. Teosten kautta välittyy jossain määrin aina arvopohjainen viesti sisukkaasta ja vastuunalaisesta suomalaisesta toiminnasta, jonka arvot kumpuavat suomalaisesta luonnosta, ja sen huomioimisesta ja kunnioittamisesta.
Nämä teokset ovat pohjana VALUVIKOJA-korttisarjalle, jota ovat painettu kierrätyskartongille, luontoa säästävästi Hämeenlinnassa.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Valuvikoja-korttisarja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio