Fin Brands Oy

Bellapuoti

USKALLA - ole hyvän tekijä itsellesi

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/U/S/USKALLA_kansikuva__ISO.jpg
    Kirjan kansikuva

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 20,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 20kpl

Toimitustapa: Kirje, 2,50 €

Kuvaus

USKALLA Ole hyvän tekijä itsellesi kirjassa ei ole lukuja, vaan 52 käsitettä tai asiakokonaisuutta, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Niitä voi lukea ja ottaa käyttöön joko kronologisessa järjestyksessä tai valitsemassasi järjestyksessä. Kirjassa käsiteltävät 52 asiaa ovat muodostuneet naisten sanomana, toteamana tai kirjoittamana.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Fin Brands Oy

Yksityiskohdat

Tulevaisuudessa vaaditaan entistä enemmän aitoa kykyä ja uskallusta laittaa itsensä peliin. Nopeat ja yllättävät muutokset ovat arkipäivää kaikkialla ympärillämme, jotka vaikuttavat naisten urakehitykseen ja menestykseen. Jokaisella naisella tulisi olla mahdollisuus yrittää ja ennen muuta kehittyä omassa yrittäjyydessä siten, että hänen koko kapasiteettinsa olisi käytössä. Ennen muuta naisen tulee löytää vahvempaa uskallusta tehdä ”omaa juttua”. Tähän tarvitaan avuksi sekä inspiroivia esimerkkejä että käsitystä siitä, mihin jokaisen osaamisella on mahdollisuuksia. Kirja tarjoaa 52 käsitetä ja niihin liittyviä harjoitteita voimaantumiseen. Kirjan tuotto menee Naisten Ammattien hyväksi.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: USKALLA - ole hyvän tekijä itsellesi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio