Verkkokauppa Emilia

Bellapuoti

Morris & Co. Tuoksutikut 180 ml

Lisää kuvia

  • https://bellapuoti.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/F/G/FG2133_MORRIS_CO_OIL_DIFFUSER_1.jpg

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Normaali hinta: 37,80 €

Erikoishinta: 26,50 €

/ kpl
 

Saatavuus: Varastossa 2kpl

Toimitustapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Tuoksuöljy kauniissa lasisessa pullossa. Mukana tikut 6 kpl.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Verkkokauppa Emilia

Yksityiskohdat

Tuoksuöljy kauniissa, erityisesti Morris & Co:lle valmistetussa lasisessa pullossa, jossa Morris & Co:n ”Mansikkavaras”-kuviointi. Mukana tikut 6 kpl. Tuoksuöljypullo 180 ml. Tuoksutikut ja –öljy on pakattu tyylikkääseen Morris & Co:n ”Mansikkavaras”-kuvioon.
William Morris, taiteilija, filosofi, runoilija ja poliittinen teoreetikko oli myös erinomainen ja vaikutusvaltainen muotoilija. Hänen aikanaan Morris & Co.:sta kasvoi kukoistava ja muodikas sisustusyritys, joka oli kuuluisa tapeteistaan ja tekstiileistään.
Morris & Co. -tavaramerkki takaa aidon version näistä pysyvistä kuvioista. ”Mansikkavaras”-malli, jossa kuvataan Morrisin yllättämiä rastaita varastelemassa hänen keittiöpuutarhastaan, on peräisin Morris & Co:n arkistosta.
Morris & Co tuoksu täydentää tätä taiteellista tyyliä täyteläisillä maanläheisillä tuoksuilla, joiden perusteina ovat santelipuu, patsuli, meripihka ja suitsukeöljyt.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty parabeeneja tai sulfaatteja, eli Morris & Co.:n tuotteet ovat parabeeni- ja sulfaattivapaita.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Morris & Co. Tuoksutikut 180 ml

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio